Η Adele και ο τριών μηνών γιος της φωτογραφίζονται για πρώτη φορά

Γωγώ Φούντα
Η Adele και ο τριών μηνών γιος της φωτογραφίζονται για πρώτη φορά

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει εξελιχθεί σε μία στοργική μητέρα...

Μπορεί να είναι μία από τις διασημότερες και πιο αξιόλογες τραγουδίστριες του κόσμου, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε καθόλου να αποσυρθεί, και μάλιστα στο peak της καριέρας της προκειμένου να γίνει μητέρα αλλά και να είναι κοντά στο παιδί της τους πρώτους μήνες της γέννησής του.

Ο λόγος για την superstar Adele, η οποία κατέφθασε στο Los Angeles με ιδιωτικό τζετ προκειμένου να εμφανιστεί στην τελετή των Golden Globes η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή. Όπως ήταν φυσικό, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν, όχι μόνο λόγω της διάσημης τραγουδίστριας αλλά και του τριών μηνών γιου της τον οποίο κρατούσε στοργικά στην αγκαλιά της.

Αυτή είναι και η πρώτη εμφάνιση του μικρούλη, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Οκτώβριο γεμίζοντας χαρά τόσο τη διάσημη μητέρα του, όσο και τον μπαμπά του και αρραβωνιστικό της Adele, Simon Konecki.

Εκτός φυσικά από την εμφάνιση που προετοιμάζει η πολυβραβευμένη star την μεγάλη βραδιά, η οποία θα είναι και το επίσημο comeback της μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, είναι και υποψήφια για το καλύτερο soundtrack με το τραγούδι Skyfall από την τελευταία ταινία του James Bond.

Eμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Διαβάστε επίσης:

Τα διάσημα γεννητούρια του 2012

Οι πιο παράλογες απαιτήσεις των celebrities σε περιοδεία!

Adele: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιού της