H πιο γλυκιά μακιγιέζ: Ποιο μωρό βάφει με αφοσίωση τη διάσημη μαμά του;

H πιο γλυκιά μακιγιέζ: Ποιο μωρό βάφει με αφοσίωση τη διάσημη μαμά του;

Aπό μικρή στα... beauty βάσανα

Τα μωρά του Hollywood είναι σκέτη γλύκα. Η αθωότητα αυτής της ηλικίας βλέπετε, μας κάνει να τα αγαπάμε ακόμη περισσότερο. Δε γνωρίζουν φυσικά ακόμη σε τι παρανοϊκό κόσμο ζούνε, βλέπε Hollywood, και ζουν σα φυσιολογικά παιδάκια.


Μακριά από τους φωτογράφους και τα φλας, τα διάσημα παιδάκια απολαμβάνουν όσο τίποτα καθημερινές στιγμές ευτυχίας με τους διάσημους γονείς τους. Γλυκύτατο, λοιπόν, είναι το μωρό της Mariah Carey, η μόλις ενάμιση χρόνων Μonroe. Η μικρή είπε να εξασκήσει τις ικανότητές της στο μακιγιάζ πάνω στο πρόσωπο της γνωστής τραγουδίστριας. Πήρε το πινέλο στα χέρια και με χάρη άπλωνε ρουζ στα μάγουλα της star.


Από τις φωτογραφίες φυσικά βλέπουμε ότι μπορεί να μην έχει κλείσει ακόμη τα δύο της χρόνια, παρόλα αυτά όμως είναι από τώρα λάτρης της μόδας. Η μαμά φροντίζει να της αγοράζει ό,τι πιο μοδάτο. Στη φωτογραφία φοράει πουά φορεματάκι και χαρίζει με το φιογκάκι στα μαλλιά, ένα πιο girlie ύφος στο όλο look της.


Αξιαγάπητη! Η Mariah δήλωσε στους θαυμαστές της στο twitter ότι έχει ξετρελαθεί με τη φωτογραφία αυτή και πια κοσμεί την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή της. Κλασική χαζομαμά.

Διαβάστε ακόμα:

Mariah Carey: Γέρασε ή όχι η πρώτη κυρία των Χριστουγέννων;

Mariah Carey: δείτε τη στην πιο κακόγουστη εμφάνισή της που τρόμαξε μέχρι και τον Άη Βασίλη

Μέσα στην ονειρεμένη έπαυλη της Mariah Carey στην Νέα Υόρκη (φωτός)