Barbara Palvin - Justin Bieber: τι συνέβη μεταξύ τους;

Barbara Palvin - Justin Bieber: τι συνέβη μεταξύ τους;

To αγγελάκι της Victoria's Secret άνοιξε τα χαρτιά του.

Η ουγγρικής καταγωγής Barbara Palvin βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, όταν μια φωτογραφία της με τον Justin Bieber έκανε το γύρο του πλανήτη μέσω του twitter και όλοι άρχισαν να μιλούν για μια παράνομη σχέση. Κάπου εκεί ξεκίνησε η Selena Gomez τον δικό της πόλεμο μέσω του twitter ρίχνοντας και άλλο λάδι στη φωτιά και τραβώντας ακόμη περισσότερη δημοσιότητα πάνω τους.

Η Barbara,λοιπόν, άνοιξε τα χαρτιά της για την εν λόγω φωτογραφία και αποκάλυψε πως δεν ήταν από κάποιο rendez-vous με τον Justin, αλλά από ένα βράδυ στο Broadway, όταν η αδερφή της επισκέφτηκε τη Νέα Υόρκη και ο Justin τους βρήκε εισιτήρια. Στην ίδια παρέα, μάλιστα, βρισκόταν και ο ατζέντης της, φίλοι του Justin και η αδερφή της.

Τέλος, η Barbara σημείωσε πως όλη αυτή η δημοσιότητα έκανε κακό και στη δική της σχέση, καθώς ξαφνικά το αγόρι της στην Ουγγαρία, που δεν είναι celebrity, πέρασε τρομερά δύσκολα με όλους να του λένε «Το κορίτσι βγαίνει με τον Justin. Θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για σένα».

Πάντως φαίνεται πως η παρεξήγηση έχει πλέον λυθεί καθώς Selena και Barbara εθεάθησαν να συνομιλούν στο πάρτι μετά τις Χρυσές Σφαίρες.

Διαβάστε επίσης:

Διάσημο ζευγάρι ανέβασε βιντεάκι κοροïδεύoντας τον Justin Bieber και την Selena Gomez (video)

Ποιος θέλει να δει τον πατερά του Justin Bieber ολόγυμνο;

Σε ποιον star ανήκει αυτό το καινούργιο τατουάζ;