Γύρισε ο τροχός: Έφτασε η ώρα της εκδίκησης για τον Robert Pattinson;

Γύρισε ο τροχός: Έφτασε η ώρα της εκδίκησης για τον Robert Pattinson;

Γιατί και ο απατημένος έχει ψυχή

Πόσος ντόρος έχει γίνει πια γύρω από τη σχέση της Kristen Stewart με τον Robert Pattinson! Τσακωμοί, κέρατο, χωρισμοί, επανασυνδέσεις, αγάπες, μετακομίσεις, όλα τα έχει το ερωτικό menu τους.


Φαίνεται όμως ότι αν ραγίσει το γυαλί δύσκολα ξανακολλάει. Και θα συμφωνήσουμε. Πως είναι δυνατόν να ξεχάσεις ότι η καλή σου σε έκανε τάρανδο και έγινες δημοσίως ρεζίλι; Οι φήμες στο Hollywood οργιάζουν ότι το ξακουστό ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Τελευταία φορά που απαθανατίστηκαν μαζί ήταν στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης στις 27 Νοέμβρη. Από τότε δεν έχουν εμφανιστεί πάλι μαζί. Οι φήμες περί χωρισμού διογκώθηκαν όταν ο Robert εμφανίστηκε ασυνόδευτος στις Χρυσές Σφαίρες και η Stewart δεν υπήρχε πουθενά στον ορίζοντα. Από την άλλη, το Σάββατο, ταξιδεύοντας από τη Νέα Υόρκη στο L.A η ηθοποιός απαθανατίστηκε να κρατάει με... ευλάβεια το jacket του αγαπητικού της. Της το άφησε ενθύμιο μήπως;


Οι κακές (;) γλώσσες τονίζουν ότι ο Pattinson παράτησε τη μικρή άτακτη Kristen. Κουράστηκε με αυτή τη σχέση και ήρθε η ώρα να την τελειώσει αυτός αυτή τη φορά, τονίζουν.


Ποιος ξέρει; Θα δείξει, εμείς δεν παίρνουμε και όρκο. Συνηθισμένο το ζευγάρι (και εμείς μαζί τους) από χωρισμούς.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο διάσημο ζευγάρι χρησιμοποιεί χειροπέδες και υποδύεται ρόλους στο κρεβάτι;

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Γιατί έκαναν γιορτές χωριστά;