Kristen Stewart-Robert Pattinson: Γιατί έκαναν γιορτές χωριστά;

Γωγώ Φούντα
Kristen Stewart-Robert Pattinson: Γιατί έκαναν γιορτές χωριστά;

Πάλι προβλήματα στον... παράδεισο;

Kι εκεί που λέγαμε ότι το διάσημο ζεύγος Kristen Stewart-Robert Pattinson, άφησε πίσω το σκάνδαλο του καλοκαιριού και ατένιζε με περισσότερη αισιοδοξία και... μπρίο το μέλλον, μαθαίνουμε κάτι που πραγματικά μας συγκλόνισε! Τα ερωτευμένα πιτσουνάκια πέρασαν χωριστά τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Συγκεκριμένα, ο Robert ταξίδεψε στην μαμά πατρίδα Μ. Βρετανία, καθότι και Εγγλέζος, και η Kristen έμεινε σαν το κούτσουρο στις ΗΠΑ. Nέος χωρισμός; Αμ δε... Για όλα ευθύνεται η οικογένεια του Pattinson, η οποία δεν μπορεί ακόμα να συγχωρήσει την Stewart για τις καλοκαιρινές της παρασπονδίες και όπως είναι φυσικό δεν μπήκε καν στον κόπο να την καλέσει τις άγιες τούτες μέρες.

Κι αν οι γονείς του Robert, προσπαθούν να προστατέψουν το γιόκα τους, οι δύο μεγαλύτερες αδερφές του star Lizzy και Victoria κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βάλουν μυαλό στο αδερφάκι τους και να παρατήσει την αγαπημένη του.

Μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει, αλλά επειδή η δύναμη της αδερφής, πόσο μάλλον των αδερφών, είναι τεράστια, κάτι μας λέει ότι η καλή μας Kristen μετράει μήνες...Μπορεί και μέρες!

Διαβάστε επίσης:

Demi Moore-Ashton Kutcher VS Kristen Stewart-Robert Pattinson: ποιο ήταν το μεγαλύτερο κέρατο του 2012;

Ποια star κυκλοφορεί με μία... σφεντόνα στην τσέπη της;

Ποια διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι θεωρεί γελοίο τον εαυτό της στις ερωτικές σκηνές;