Η JLo μιλάει για τον πρώην της: «Χαίρομαι πολύ για τον Ben»

Η JLo μιλάει για τον πρώην της: «Χαίρομαι πολύ για τον Ben»

Στην Ellen DeGeneres μίλησε η Λατίνα σταρ

Στο talk show της Ellen DeGeneres μίλησε η Jennifer Lopez, όπου αποκάλυψε ότι δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη για τον Ben Affleck, και συγκεκριμένα για την βράβευσή του, ως καλύτερου σκηνοθέτη, στις Χρυσές Σφαίρες.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στην απονομή των βραβείων την περασμένη Κυριακή και, ενώ πολλοί μπορεί να υπέθεσαν ότι θα ήταν περίεργο για τους δύο τους να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο. «Το Argo ήταν υπέροχη ταινία. Και χάρηκα γιατί, όταν ήμασταν μαζί, ο Τύπος ήταν πολύ αυστηρός απέναντι σε εμάς και τις δουλειές μας. Οπότε ήταν μία ωραία στιγμή. Ήταν ωραίο που τον είδα να απολαμβάνει αυτή την στιγμή. Χάρηκα πολύ γι' αυτόν».

Το πρώην ζευγάρι, που κάποτε αποκαλούνταν από τον Τύπο Bennifer, ήταν μαζί για δύο χρόνια, από το 2002 και είχε υπάρξει επανειλημμένα στόχος ειρωνικών σχολίων των tabloids. Η Lopez μίλησε, ακόμα, στην DeGeneres, και για το κατά πόσο είναι αμήχανο το να συναντάει πρώην της σε δημόσιους χώρους. «Δεν είναι καθόλου περίεργο, γιατί τους βλέπω συχνά. Είμαστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, και κινούμαστε στους ίδιους κύκλους», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Jennifer Lopez: Δείτε την απίστευτη φωτογράφισή της για το Bazaar
Jennifer Lopez: Συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς με τη βοήθεια των διδύμων της (video)
JLo και Casper Smart βγήκαν να ψωνίσουν μονόπετρο! (photos)