JLo προς Casper: «Mα τι στο καλό μου βρίσκεις επιτέλους»;

JLo προς Casper: «Mα τι στο καλό μου βρίσκεις επιτέλους»;

Η σταρ απορεί γιατί κάθεται ο νεαρός χορευτής ακόμη μαζί της!

Η 43χρονη πια Jennifer Lopez, κοιτάζει τον κατά 18 χρόνια νεότερό της σύντροφο Casper Smart και δηλώνει δημόσια πως δεν μπορεί να καταλάβει τι της βρίσκει ο καλός της και είναι μαζί της εκφράζοντας ταυτόχρονα την απορία της για το αν η σχέση τους αντέξει στον χρόνο. Εμείς πάλι παρά τις λογικές φυσικά ανησυχίες της, αναρωτιόμαστε τι του βρίσκει εκείνη.

Η Jennifer σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People δήλωσε: «Τον ρωτάω πολλές φορές 'Γιατί δεν βρίσκεις μια νέα κοπέλα να φύγεις από εδώ; Τι θέλεις μαζί μου;'» και εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η σταρ συνεχίζει τις αποκαλύψεις των συναισθημάτων της, λέγοντας: «Και σκέφτομαι, εντάξει, ωραία είναι τώρα, αλλά για πόσο καιρό ακόμη; ΟΚ, σε δέκα χρόνια εγώ θα είμαι έτσι και εσύ θα είσαι αλλιώς... και οι άντρες σε αυτή την ηλικία είναι... Δεν ξέρω, σκέφτομαι διάφορα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Λατρεύουμε το τώρα και κάνουμε ο ένας τον άλλο πολύ ευτυχισμένο».

Αυτή ήταν η απάντησή της στο αν σκοπεύει να αρραβωνιαστεί τον 25χρονο Casper. Προφανώς, κατέληξε η η JLo μετά από τις αποτυχημένες σχέσεις και τα διαζύγιά της βλέπει τη ζωλη με διαφορετικό μάτι. Την απολαμβάνει μεν αλλά φαίνεται να έχει ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις. Όσο για το παρελθόν, καταλήγει: «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Αυτή είμαι εγώ. Τουλάχιστον τώρα βρίσκομαι σε ένα σημείο που οφείλω να αναγνωρίσω αυτές τις επιλογές καθώς και πως ό,τι συνέβη στη ζωή μου έχει έρθει ως αποτέλεσμα αυτών των επιλογών, οπότε θα πρέπει να είμαι πιο προσεκτική. Και είμαι πιο προσεκτική».

Διαβάστε ακόμη:

Ναταλία Γερμανού- Ηλίας Βρεττός. Γιατί ξανα- αγαπήθηκαν;
Aπό την επιτυχία του Beverly Hills σε ρόλο... "φυτού"


σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "People