Ποια νεαρή star σχολίασε με χιούμορ τον... «90χρονο» πισινό της;

Γωγώ Φούντα
Ποια νεαρή star σχολίασε με χιούμορ τον... «90χρονο» πισινό της;

Και τα έβαλε με το... photoshop;

Ψηφίστηκε πρόσφατα ως η πιο ποθητή γυναίκα του κόσμου ενώ έλαβε και τη δεύτερή της υποψηφιότητα στα επερχόμενα Oscar για τον πρώτο γυναικείο ρόλο. Ο λόγος για την νεαρά Jennifer Lawrence η οποία εκτός από ταλέντο και σεξ απίλ έχει όπως αποδείχθηκε και μπόλικο χιούμορ!

Καλεσμένη στο show του David Letterman, η 22χρονη star ήρθε αντιμέτωπη με μία κατάσταση στην οποία πολλές γυναίκες θα τα έχαναν. Ο παρουσιαστής λοιπόν της εμφάνισε μία φωτογραφία της από τις πρόσφατες διακοπές της στη Χαβάη στην οποία απεικονίζεται η Jennifer με περιβολή παραλίας και... πισινό 90χρονης!

«Αυτός δεν είναι ο πισινός μου και δεν πρόκεται να μπω στη διαδικασία να απολογηθώ. Είναι απλά τα οπίσθια μιας 90χρονης τα οποία τοποθετήθηκαν στο σώμα μου με photoshop. H αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν έχω και ιδιαίτερη φωτογένεια και συνήθως στις φωτογραφίες δεν βγαίνω καλή, αλλά αυτός σίγουρα δεν είναι ο πισινός μου», είπε η διάσημη ηθοποιός.

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη παρεξήγησή της με την Linsday Lohan μέσω Twitter με αφορμή τα λόγια της Jennifer αμέσως μετά την τελετή των Golden Globes: «Κέρδισα την Mery Streep», έγραψε η νεαρή ηθοποιός μη μπορώντας να πιστέψει ότι αντί για το θρύλο του κινηματογράφου βραβεύτηκε εκείνη. Η LiLo λοιπόν, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι εκτός από πολλά άλλα, δεν διαθέτει ούτε χιούμορ, δεν έχασε στιγμή και έγραψε: «Μην τα βάζεις ποτέ με θρύλους όπως η Meryl Streep».

Η Lawrence φυσικά εξήγησε ότι εκανε απλά χιούμορ και ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Linsday θα το παρεξηγούσε. Αμ θέλει και μυαλό για να καταλάβεις κάποια πράγματα...

Διαβάστε επίσης:

Χρυσές Σφαίρες 2013: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

Το μακιγιάζ της Jennifer Lawrence

Έξαλλη η Jolie: Η Jennifer Lawrence της πήρε το ρόλο γιατί ήταν... νεότερη!