Η ξεκαρδιστική ατάκα του Michael J. Fox για την Taylor Swift!

Γωγώ Φούντα
Η ξεκαρδιστική ατάκα του Michael J. Fox για την Taylor Swift!

Tην «άδειασε» κυριολεκτικά και είπε και ευχαριστώ!

Θυμάστε τον star της δεκαετίας του '80 Michael J. Fox τον οποίο όλοι λατρέψαμε μέσα από την ταινία φαντασίας Back To The Future; Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην είναι πολύ δραστήριος όσον αφορά στην καριέρα του, μιας και είναι πλέον γνωστό το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο δεν χάνει ευκαιρία να αποδεικνύει την ευφυία και το χιούμορ του με την πρώτη ευκαιρία.

Τελευταίο του θύμα ήταν η superstar της country μουσικής Taylor Swift, η οποία ως γνωστόν, για κάθε αγόρι που χωρίζει, γράφει τουλάχιστον ένα άλμπουμ βρίζοντάς το! Με αφορμή λοιπόν την ατάκα της Τina Fey στην απονομή των Golden Globes που απειλούσε μεταξύ σοβαρού και αστείου, την... ραντεβουδάκια(!) Swift να μείνει μακριά από το γιο του Fox, Sam, οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν χρόνο και τον ρώτησαν αν θα ενέκρινε έναν υποθετικό δεσμό του γιου του και της διάσημης τραγουδίστριας.

'«Οχι όχι, δεν θα ήμουν καθόλου υπέρ! Η Taylor Swift δεν είναι αυτή που γράφει τραγούδια για κάθε της πρώην; Τι ωραίος τρόπος για να κάνεις καριέρα...» είπε ενώ στην ερώτηση τι θα έκανε αν η Taylor πήγαινε σπίτι του για δείπνο απάντησε: «Δεν θα την ήξερα καν. Αλλά αν ο γιος μου την παρατούσε και μετά την άκουγα στο ραδιόφωνο να τον βρίζει, θα τον μάλωνα και θα του έλεγα πολύ απλά ότι είναι ανεκδιήγητος!!!»

Είμαστε σίγουροι ότι αυτά είναι λόγια που πολλοί θα ήθελαν να πουν για τη Swift αλλά μόνο ο Fox τόλμησε!

Διαβάστε επίσης:

Σε ποια διάσημη ξανθιά τραγουδίστρια έδωσε χυλόπιτα ο Bradley Cooper;

Η μάχη του λεμονιού: Ποιος ήταν ο πιο ξινός celebrity στις Χρυσές Σφαίρες;

Burberry bowling bag: η νέα αγαπημένη τσάντα της Taylor Swift