Tα πιο αποτυχημένα tattoos διασήμων (photos)

Tα πιο αποτυχημένα tattoos διασήμων (photos)

Μα καλά τι σκέφτονταν όταν τα χτύπαγαν;

Το να κάνεις στο σώμα σου αμέτρητα tattoos έχει γίνει πια μόδα. Πριν φτάσεις όμως στο σημείο να το «χτυπήσεις» θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά, καθώς ένα είναι το μόνο σίγουρο, ότι θα το κουβαλάς για πάντα πάνω σου.


Ποιοι stars έπραξαν απερίσκεπτα και είτε έκαναν ατυχή σχέδια πάνω στο σώμα τους, είτε «χτύπησαν» ονόματα συντρόφων τους που φυσικά χωρίζοντας το μετάνιωσαν φρικτά; Κλασικό παράδειγμα είναι η Angelina Jolie, η οποία είχε στο μπράτσο της το όνομα του πρώην συζύγου της Billy Bob Thorton. Tραγική και η επιλογή του Nick Cannon να γεμίσει όλη του την πλάτη με το όνομα της Mariah Carey!


Πέραν όμως από ονόματα συντρόφων, οι stars φαίνεται ότι χτυπάνε και ό,τι σχέδιο τους έρθει στο κεφάλι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Gucci Mane, ο οποίος είπε να κοσμήσει το μάγουλό του με ένα παγωτό χωνάκι! Τι να πεις. Πίσω δεν πάει και η hot Megan Fox, η οποία σχεδίασε στα χέρια της το πορτραίτο της Marilyn Monroe, το οποίο μεγαλώνοντας μετάνιωσε και προσπάθησε να σβήσει. Το αποτέλεσμα; Μια αντιαισθητική μουτζούρα.
Τέλος, υπάρχουν και οι stars με τα κιτς λιγάκι θα λέγαμε λαϊκά σχέδια, όπως είναι αυτά των: Pamela Anderson, Mike Tyson και Cheryl Cole. Άξια απορίας είναι και τα τατουάζ των T-Pain και Kesha.


Δείτε τα ένα προς ένα στη gallery. Τα συμπεράσματα δικά σας

Διαβάστε ακόμα:

Eρωτική απογοήτευση: Ποιες 3 stars εξομολογήθηκαν δημόσια τον πόνο τους;

Παραδείγματα προς αποφυγήν: Ποιες stars έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς βαμμένες «καρναβάλι»; (photos)

Ποιοι διάσημοι stars μοιάζουν με γνωστούς cartoon ήρωες; (photos)