Αυτή είναι η νέα δίαιτα-λατρεία της Victoria Beckham

Γωγώ Φούντα
Αυτή είναι η νέα δίαιτα-λατρεία της Victoria Beckham

Mία πρωτοποριακή διατροφή με βάση την αλκαλίνη!

H νέα λατρεία των διάσημων κυριών, και όχι μόνο, ακούει στο όνομα αλκαλική διατροφή και υπόσχεται κανένας να μην... πεινάσει ποτέ ξανά! Εμπνεύστρια της πρωτοποριακής αυτής δίαιτας, είναι η Natasha Corrett, ετεροθαλής αδερφή της διάσημης ηθοποιού Sienna Miller η οποία αποφάσισε να αλλάξει εξ' ολοκλήρου τον τρόπο διατροφής και κατ' επέκταση ζωής της, με αφορμή ένα πρόβλημα υγείας που παρουσίασε.

Πλέον, είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας διατροφής με πελάτες μερικούς από τους μεγαλύτερους stars μεταξύ των οποίων ο Robbie Williams και φυσικά η Victoria Beckham! Το ανατρεπτικό του συγκεκριμένου διατροφικού πλάνου, είναι ότι βασίζεται εξ' ολοκλήρου στην πρόσληψη αλκαλίνης ενώ επιτρέπει ακόμα και πίτσα, σοκολάτα και κρασί!

Η ίδια η Natasha έχει δηλώσει σχετικά: «Δεν πρόκειται για δίαιτα αλλά για υγιεινή διατροφή. Όλα έχουν να κάνουν με την πρόσληψη αλκαλίνης η οποία όχι μόνο βελτιώνει την υγεία καθώς βοηθά στην καλύτερη συγκέντρωση, αλλά και την εξωτερική όψη δίνοντας καθαρότερο δέρμα και πιο λαμπερά μαλλιά, εκτός φυσικά από την αναμφισβήτητη απώλεια κιλών».

Οι τροφές που κυριαρχούν στη συγκεκριμένη διατροφή είναι τα πράσινα λαχανικά, το σκόρδο, τα αμύγδαλα, το ελαιόλαδο, τα λεμόνια και το τσάι, ενώ αποκλείονται η βρώμη, το κοτόπουλο και το γάλα.

Για να την προτιμά ακόμα και η Victoria, κάτι θα ξέρει!

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη δήλωσε πως βάζει την καριέρα της πάνω από τα παιδιά της;

Victoria Beckham- Marc Jacobs: Η Louis Vuitton τσάντα- «μαϊμού» που τους έφερε πιο κοντά

Η Victoria μας δείχνει πώς να χάσουμε τα κιλά των γιορτών!