Τα πρώτα παπουτσάκια του μωρού της Shakira στην πιο τρυφερή φωτογραφία της ημέρας

Τα πρώτα παπουτσάκια του μωρού της Shakira στην πιο τρυφερή φωτογραφία της ημέρας

Μπορεί να γεννήθηκε μόλις χτες, ο μικρός Milan όμως έχει ήδη τα δικά του custom made αθλητικά παπούτσια!

Εντάξει, αντικειμενικά μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για μία ακόμα από τις γνωστές υπερβολές των διασήμων, από αυτές τις εξτραβαγκάνζες που κάνουν όταν γίνονται γονείς για πρώτη φορά, ωστόσο δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις πως πρόκειται για την πιο γλυκιά φωτογραφία της ημέρας και μια «χαζομπαμπαδίστικη» κίνηση που μόνο αξιολάτρευτη μπορείς να την πεις.

Ο λόγος για τον Gerard Pique, ο οποίος ανέβασε σήμερα στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία με τα πόδια του νεογέννητου γιου του με την Shakira, Milan Pique-Mebarak, στα οποία είχε φορέσει τα αθλητικά παπουτσάκια που είχε παραγγείλει από την Nike ειδικά για αυτόν, και τα οποία αναγράφουν πάνω το όνομα του μωρού. «Τα πόδια του Milan» έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας, και όλο το Twitter αναστέναξε από την γλύκα.

Ο δε Pique, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και άσος της Barcelona, ανυπομονεί να μεγαλώσει ο γιος του για να του μάθει τα μυστικά της «στρογγυλής θεάς», κάτι που φάνηκε χτες, καθώς ο μικρός έγινε μέλος της ομάδας της Barcelona αμέσως μετά την γέννησή του! Το γεγονός πως τον λένε Milan και θα παίζει στην Barcelona, θα το πάρουμε απλά ως ειρωνεία της τύχης.

Διαβάστε επίσης:

H Shakira γέννησε: Δείτε την κατά την άφιξή της στο μαιευτήριο (photos)

Δείτε την έγκυο Shakira σε μια φωτογράφηση με τον Pique που θα συζητηθεί!