Όταν οι stars έχουν χιούμορ: Η ξεκαρδιστική φάρσα του Matt Damon που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης! (video)

Γωγώ Φούντα
Όταν οι stars έχουν χιούμορ: Η ξεκαρδιστική φάρσα του Matt Damon που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης! (video)

Mία απίστευτη φάρσα-αντίποινα διά χειρός Matt Damon!

Τελικά οι star του Hollywood έχουν χιούμορ και μας το απέδειξαν περίτρανα! Ο Jimmy Kimmel, διάσημος αμερικανός παρουσιαστής έγινε το θύμα σε μια καλοστημένη φάρσα με πρωτεργάτη τον Matt Damon.

O Damon λοιπόν, θέλοντας να εκδικηθεί τον παρουσιαστή για ένα χουνέρι που του είχε κάνει στο παρελθόν, τον απήγαγε, τον έδεσε και αποφάσισε να πάρει τη θέση του στην παρουσίαση της εκπομπής!

Ο διάσημος ηθοποιός μάλιστα είπε ότι ο Kimmel πάντα τον ζήλευε γιατί το κρυφό του όνειρο ήταν να γίνει ηθοποιός και μάλιστα είχε περάσει από οντισιόν για όλους τους ρόλους που τελικά κέρδισε ο Matt. «Καλωσήρθατε στο αποψινό σόου, ο Jimmy Kimmel είναι χάλια», ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε: «Περίμενα αυτή τη στιγμή πάρα πολύ καιρό, νιώθω όπως τότε που έχασα την παρθενιά μου», είπε ο Damon για την πρώτη του εμφάνιση ως παρουσιαστής!

Το concept φυσικά δεν έμεινε εκεί, καθώς είχε προετοιμαστεί ολόκληρη υπερπαραγωγή, με τη συμμετοχή πολλών star του Hollywood ανάμεσα στους οποίους οι Reese Withersoon, Ben Affleck, Demi Moore, Robin Williams, Gary Oldman οι οποίοι έκαναν το δικό τους σχόλιο για την τεράστια αυτή αλλαγή στην εκπομπή έπειτα από τόσα χρόνια!

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η εμφάνιση της Nicole Kidman η οποία εμφανίστηκε και χόρεψε ένα αισθησιακό lap dance στον ανήμπορο και δεμένο παρουσιαστή... Δείτε εδώ το video...

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του Matt Damon

Ο Robert Pattinson, ελαφρώς μεθυσμένος, στο show του Jimmy Kimmel (video)

Δείτε τους μεγαλύτερους stars του Hollywood να φωτογραφίζονται τελείως άβαφτοι για το W magazine