Jennifer Aniston: Ο κομμωτής της την παράτησε για την Kim Kardashian

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Ο κομμωτής της την παράτησε για την Kim Kardashian

Tα βάσανα δεν έχουν τελειωμό για τη διάσημη ηθοποιό!

To έχουμε πει πολλές φορές, η Jennifer Aniston δεν είναι αυτό που λέμε η επιτομή της τυχερή της γυναίκας. Έπειτα από τόσα δεινά που έχουν βρει το κορίτσι και πάνω που λέγαμε ότι βρήκε πλέον την ευτυχία στο πλευρό του Justin Theroux, μία νέα... συμφορά της χτύπησε την πόρτα!

Ο πιο πιστός της φίλος, αυτός που τη βοήθησε να ξεπεράσει το χωρισμό της από τον Brad Pitt και είναι ταυτόχρονα υπεύθυνος για τα αψεγάδιαστα μαλλιά της, Chris McMillan, την εγκατέλεψε για τα μάτια της Kim Kardashian!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο McMillan θεώρησε ότι δεν έχει κάτι άλλο να πάρει από τη συνεργασία του με την Aniston και αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του για άλλα... μέρη. Μάλιστα, κάποιοι καλοθελητές υποστηρίζουν ότι θεωρεί την Kim πολύ πιο όμορφη και μεγαλύτερη star από την Aniston!

Φυσικά, όλο αυτό ήταν μαχαιριά για τη διάσημη ηθοποιό, η οποία θυμόταν τις στιγμές που μαζί με τον πρώην κολλητό της παρακολουθούσαν το «Keeping Up With The Kardashians», και κορόιδευαν τη διάσημη οικογένεια, ενώ έχει ήδη εξομολογηθεί ότι νιώθει προδομένη από τον McMillan.

Αν όλα αυτά είναι τελικά αλήθεια, τότε εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην αγαπημένη μας ηθοποιό με την ελπίδα ότι αυτός θα είναι και ο τελευταίος άνθρωπος στη ζωή της που θα την εγκαταλείψει...

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Aniston: Το νέο πρόσωπο της Aveeno

Jennifer Aniston: όλα τα δερμάτινα συνολάκια της

Η μαμά Kardashian κακοποιούσε την Kim! Νέες φωτογραφικές αποδείξεις.