Jennifer Aniston: όλα τα δερμάτινα συνολάκια της

Jennifer Aniston: όλα τα δερμάτινα συνολάκια της

Εάν δε φορέσει δερμάτινα ρούχα δεν ησυχάζει.

H Jennifer Aniston είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια κι αυτό δε μπορούμε να το κρύψουμε. Το κορίτσι που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε σε ρόλους φαρσοκωμωδίας έχει κορμί γαζέλας γι' αυτό δε διστάζει να φορέσει ό, τι πιο εφαρμοστό κυκλοφορεί. Εάν σε αυτό προσθέσετε και την αδυναμία της στις δερμάτινες αδυναμίες που τον τελευταίο καιρό λόγω αμόρε έχει επιδεινωθεί, τότε τοποθετείται στην κορυφή της λίστας με τις πιο στυλάτες και καλοντυμένες γυναίκες του Hollywood.

Στα 39α People's Choice Awards στο Los Angeles πριν από μερικές μέρες, η λατρεία Jen απέτυχε να κοπάσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Φορώντας το πιο λάθος Christian Dior δερμάτινο skater φόρεμα σε φουσκωτή γραμμή, όχι μόνο δεν εντυπωσίασε αλλά μας έκανε να απορήσουμε για την επιλογή.

Δε θα λέγαμε το ίδιο όμως για το δερμάτινο Valentino με τον ένα ώμο που είδαμε να λανσάρει στα φετινά Mtv Awards. Συνδυάζοντάς τα με λεπτά μαύρα Giuseppe Zanotti πέδιλα, η Jennifer ήταν η ωραία της βραδιάς.

Λίγο καιρό πριν το μαύρο δερμάτινο κολάν της στο The Tonight Show έκαψε καρδιές, ενώ σύμφωνα με τις φήμες αγόρασε έναντι $12,000 το δερμάτινο μπουφάν του James Dean για τα γενέθλια του Justin Theroux.

Ε, όσο να ναι την έχει την εμμονή της με τα δερμάτινα!

Διαβάστε ακόμη:

Σταρ του Hollywood έμπλεξε σε καυγά με αποτέλεσμα... να την ξεγυμνώσουν!
Ποια διάσημη star ανακηρύχθηκε μαμά της χρονιάς;
Ποια διάσημη καλλονή καλωσόρισε το 2013, λούζοντας το καυτό κορμί της με σαμπάνια;