Ποια νεαρή διάσημη μαμά παραμόρφωσε τα χείλη της με botox;

Ποια νεαρή διάσημη μαμά παραμόρφωσε τα χείλη της με botox;

Άλλη μία πανέμρφη σταρ μετετρέπεται σε κακέκτυπο του εαυτού της

Και ιδού μία φωτογραφία που μιλάει από μόνη της. Η όμορφη Hilary Duff μετά την συνεδρία της για Botox. Μάλλον δεν μας φαίνεται και τόσο όμορφη αυτή τη στιγμή μιας και όπως πάει θα πρέπει να αλλάξει το όνομά της από Hilary Duff σε Hilary Duc.

enhanced-buzz-946-1359143720-0

H νεαρή μαμά προσπαθεί να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης στο γυμναστήριο και να βελτιώσει το σώμα της επιστρέφοντας στην άλλοτε αδύνατη φιγούρα της. Προσπαθεί όμως να κάνει και άλλες... βελτιώσεις στην εμφάνισή της με όχι και τόσο επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η τραγουδίστρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια και προσφάτως συγγραφέας είναι- ήταν μάλλον- από τις λίγες γυναίκες που τα πρόσωπά τους είχαν αυτές τις τέλειες αναλογίες και αψεγάδιαστο δέρμα.

Αποφάσισε προφανώς να κάνει botox στα χείλη. Γιατί; Άγνωστό! Μάλλον επειδή το έχουν κάνει όλες οι φίλες της; Το αποτέλεσμα; Τραγικό. Ίσως αυτή τη στιγμή δεν το καταλαβαίνει, ίσως είναι υπερβολικλα πρησμένη όμως σε λίγο καιρό θα μοιάζει με την Lisa Rinna, τη Meg Ryan ή την Taylor Armstrong. Μετά βίας κλείνει τα χείλη της και αν κρίνουμε από τους σφιγμένους μύες στα μάγουλα ενδεχομένως πονάει κιόλας παρά το χαμόγελό. Δείτε τις φωτογραφίες στην photo gallery και θα καταλάβετε την τεράστια διαφορά. Εμείς θεωρούμε πως ήταν πολύ καλύτερη πριν!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη μαμά μετατρέπεται σιγά-σιγά σε gym freak;

Ποια star δήλωσε ότι έκοψε το sex λόγω εξάντλησης;