Ποια star είχε αυτό το σέξι στυλιστικό ατύχημα;

Γωγώ Φούντα
Ποια star είχε αυτό το σέξι στυλιστικό ατύχημα;

Eμπρός στο δρόμο που χάραξε η Jennifer Lawrence!

Μπορεί τα βραβεία SAG να ανήκουν πια στο παρελθόν, ωστόσο ο διεθνής Τύπος συνεχίζει να ασχολείται με όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της τελετής. Όπως είναι βέβαια φυσικό, και όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, την προσοχή και το ενδιαφέρον δεν τράβηξαν οι βραβεύσεις και οι νικητές αλλά οι σέξι εμφανίσεις των διάσημων κυριών.

Φέτος λοιπόν, τα συγκεκριμένα βραβεία, θα μπορούσαν να ονομαστούν και τα βραβεία του στυλιστικού... ατυχήματος! Μετά την, ομολογουμένως άτυχη, Jennifer Lawrence, η οποία πηγαίνοντας να παραλάβει το βραβείο της, έσκισε το υπέροχο φόρεμά της, ακόμα μία κυρία προέβη σε... καυτές αποκαλύψεις παρά τη θέλησή της.

Ο λόγος για τη γλυκιά πρωταγωνίστρια της υπερπαραγωγής Les Miserable, Amanda Seyfried, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο see-through φόρεμα δείχνοντας κυριολεκτικά απαστράπτουσα. Δυστυχώς όμως, μπαίνοντας στο αμάξι το οποίο και θα την μετέφερε από το χώρο των βραβείων στο χώρο του πάρτι, γίναμε μάρτυρες της ενδιαφέρουσας, θα λέγαμε, πίσω όψης της, αλλά και του μαύρου στρινγκ της!

Αφού ξέρετε βρε κορίτσια ότι οι paparazzi παραμονεύουν, ή αποφύγετε τις διαφάνειες ή αποφύγετε το... εσώρουχο!

Διαβάστε επίσης:

Sienna, Marion, Jessica, Naomi, Amanda: Ποια ήταν η πιο καλοντυμένη;

Ποια star δήλωσε ότι όλες οι γυναίκες θα θέλανε να κάνουν sex με τον Channing Tatum;

Amanda Seyfried: Με gothic λάμψη, μάγεψε στην πρεμιέρα του «Les Miserable»