Ποιος νεαρός star ανακηρύχθηκε ο πιο κακοντυμένος στον κόσμο;

Γωγώ Φούντα
Ποιος νεαρός star ανακηρύχθηκε ο πιο κακοντυμένος στον κόσμο;

Kαι φρόντισε να το επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά;

Mπορεί να είναι ένας από τους διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη και να έχει ορδές θαυμαστών και κυρίως θαυμαστριών και μπορεί πρόσφατα να ανακηρύχθηκε ο πιο δημοφιλής star στο twitter, ωστόσο κατέκτησε ακόμη μία πρωτιά, δυστυχώς όχι και τόσο κολακευτική.

O λόγος για τον Justin Bieber ο οποίος με δόξα και τιμή κατέκτησε τον τίτλο του πιο κακοντυμένου άντρα celebrity! Η αλήθεια είναι ότι ο pop star δεν έχει αυτό που θα λέγαμε καλή αίσθηση του γούστου, μιας και φροντίζει με κάθε του εμφάνιση να επιβεβαιώνει και με το παραπάνω τον τίτλο αυτό!

Σε πρόσφατη εμφάνισή του λοιπόν, ο Bieber εθεάθη με ένα... μάλλον αταίριαστο σύνολο, καθώς αν εξαιρέσει κανείς το απλό λευκό T-shirt, το κοντό ασπρόμαυρο παντελονάκι με το λάστιχο στη γάμπα και τα πολύχρωμα παπούτσια με φτερά, συλλεκτικό κομμάτι διάσημης φίρμας, τον έκαναν να μοιάζει ολίγον... αλλόκοτος!

Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσαμε να φορούσε σκέτα τα παπούτσια που έτσι κι αλλιώς είναι από μόνα τους υπερβολικά και έντονα. Αλλά από την άλλη, όταν είσαι διάσημος τραγουδιστής και 18 ετών, σου επιτρέπονται όλα!

Διαβάστε επίσης:

Ποιος pop star πόσταρε στο Twitter τα... οπίσθιά του;

Barbara Palvin - Justin Bieber: τι συνέβη μεταξύ τους;

Ποιος τραγουδιστής έκανε αυτό το τατουάζ για να τιμήσει τον παππού του;