Jennifer Aniston και Justin Theroux: Δείτε πόσο διαφορετικά μεγάλωσαν σαν παιδιά (φωτό)

Jennifer Aniston και Justin Theroux: Δείτε πόσο διαφορετικά μεγάλωσαν σαν παιδιά (φωτό)

Η διασημότητα όμως τους έφερε κοντά

Σήμερα αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της show-biz, αν πάμε λίγα χρόνια πίσω όμως στην παιδική τους ηλικία θα εντοπίσουμε διαφορές, που αν η δημοσιότητα και η διασημότητα δεν τους έφερναν κοντά- δεν θα είχαν ίσως συναντηθεί ποτέ.

Η Jennifer Αniston παιδί Ελλήνων μεταναστών, ζούσε με τη γιαγιά της Stella Anastassakis σε μια μικρή πόλη της Pennsylvania το Eddystone. Ο πατέρας της προσπαθούσε να τα καταφέρει σαν ηθοποιός και έκανε διάφορες δουλειές στο μεταξύ ενώ η οικογένεια περνούσε φτωχικά. Πήγαινε σε μικρό, δημόσιο σχολείο όλα τα χρόνια της ζωής της και έπαιζε σε δρόμους, πάρκα κλπ. Εν τω μεταξύ λάτρευε το ελληνικό φαγητό και τα βρώμικα. Όχι ό, τι κι ό, τι όμως. Ψιλοκομμένη μπριζόλα- τύπου γύρος- σε ψωμάκι με κρεμμύδι και πολλά τυριά. Καμία σχέση με την τωρινή διατροφή της. Οι φίλοι της George Fotiades και η παλιά της κολλητή Lisa Howat, την περιγράφουν σαν ένα ακομπλεξάριστο, πρόσχαρο και χαριτωμένο κορίτσι γεμάτο καλοσύνη, και πηγαίο χιούμορ. Το κόλλημά της; Ο Barry Manliow. Η τότε κολλητή της λέει πως ήταν εμμονικά ερωτευμένη ενώ άκουγε το Copacabana σε επανάληψη συνεχώς και στη διαπασών!

Κατά το τέλος της εφηβείας της ο πατέρας της John Anastassakis έγινε ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Days of Our Lives και τα πράγματα άρχιζαν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Η Jennifer συνήθιζε κάθε Κυριακή και όχι μόνο να πηγαίνει είτε με όλη την οικογένεια είτε με τη γιαγιά της στην Ορθόδοξη Εκκλησία της περιοχής- κάτι που τήρησε μέχρι τα 20.

O Justin από την άλλη, γόνος ιδιαίτερα εύπορης οικογένειας- σταρ από μικρός φοιτούσε σε ένα από τα πιο ακριβά σχολεία στον κόσμο, το Field School στην Washington. Το 1984 ήταν εκκολαπτόμενος σταρ. Μάθαινε τραγούδι και υποκριτική ενώ πόζαρε σαν μοντέλο με ύφος και στυλ ενήλικα! Δεν αργησε να πάρει και ρόλο στο Gilbert and Sullivan παιδικό musical με τίτλο The Pirates of Penzance επίσης το 1984-85, στο ρόλο ενός αστυνομικού.

Περιζήτητος ο μικρός Justin Theroux, στα 13 του ήταν ήδη μεγάλος γόης. Αυτοπεποίθηση, ακριβά ρούχα, αυτοκίνητα και μία πολλά υποσχόμενη καριέρα στο Hollywood. Δική του μεγάλη αγάπη; Το Football με τους φίλους του.

Δείτε τις φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη:

15 φωτογραφίες για τις οποίες η Beyoncé ντρέπεται

Ποια νεαρή διάσημη μαμά παραμόρφωσε τα χείλη της με botox;