Ποιος star χούφτωσε το στήθος θαυμάστριας στο κόκκινο χαλί;

Γωγώ Φούντα
Ποιος star χούφτωσε το στήθος θαυμάστριας στο κόκκινο χαλί;

Mήπως έχει ξεφύγει λιγάκι;

Ότι ο Justin Bieber δεν είναι πλέον το αθώο αγοράκι που γνωρίσαμε είναι γνωστό. Ότι χώρισε πρόσφατα με την αγαπημένη του και επίσης teen star Selena Gomez, το είναι και αυτό γνωστό. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό μάλλον ο 18χρονος star έχει κομματάκι ξεφύγει!

Μετά λοιπόν από τα άπειρα τατουάζ που πλέον κοσμούν το κορμί του, αλλά και τα διάφορα σκάνδαλα που συνδέονται με το όνομά του, με πιο πρόσφατο το θάνατο φωτογράφου που καταδίωκε το αμάξι του, δεν μας αφήνει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι... βρίσκεται σε περίοδο ζευγαρώματος!

Σε πρόσφατη λοιπόν εμφάνισή του, δεν μπόρεσε να κρατήσει τις ορμές του και δίχως ντροπή χούφτωσε το στήθος μιας, πιθανότατα, ανήλικης θαυμάστριας ενώ ταυτόχρονα της έδινε ένα σβουρηχτό φιλί στο μαγουλάκι!

Άραγε το έκανε για να ζηλέψει η Selena ή μήπως το ζήτησε η φαν του; Όπως και να χει, και τα δύο μαρτυρούν απελπισία! Κάποιος να πει στον Justin ότι δεν απευθύνεται σε ενήλικο κοινό και οι περισσότερες θαυμάστριές του δεν έχουν καν βγάλει ακόμα στήθος! Η συγκεκριμένη αποτελεί εξαίρεση ή απλά είναι αναπτυγμένο κορίτσι!

Διαβάστε επίσης:

Ποιος νεαρός star ανακηρύχθηκε ο πιο κακοντυμένος στον κόσμο;

Ποιος pop star πόσταρε στο Twitter τα... οπίσθιά του;

Ποιος τραγουδιστής έκανε αυτό το τατουάζ για να τιμήσει τον παππού του;