Rihanna: παραδέχεται για πρώτη φορά πως είναι μαζί με τον Chris Brown

Rihanna: παραδέχεται για πρώτη φορά πως είναι μαζί με τον Chris Brown

Το διάσημο κορίτσι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Εμείς μπορεί να τους βλέπαμε μαζί, να παρακολουθούσαμε το twitter της Rihanna, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε παραδεχτεί πως είναι και πάλι μαζί με τον πρώην της, Chris Brown.

«Αποφάσισα πως αυτό που θέλω πλέον είναι να είμαι ευτυχισμένη. Δεν είχα σκοπό ν΄αφήσω κανενός τη γνώμη να μπει εμπόδιο στο δρόμο μου. Ακόμα κι αν είναι λάθος, είναι δικό μου λάθος. Μετά από τόσα χρόνια που έζησα θυμωμένη και στο σκοτάδι, πλέον ζω τη δική μου αλήθεια. Μπορώ να το διαχειριστώ», δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone η Riri και παραδέχτηκε επιτέλους τον έρωτά της.

Φυσικά το φάντασμα του ξυλοδαρμού και ο δημόσιος διασυρμός τους δεν έχει πάψει αν τους στοιχειώνει, οπότε και δικαιολογήθηκε λέγοντας, «δεν έχουμε πλέον αυτού του είδους τις διαφωνίες. Αξιολογούμε ο ένας τον άλλον, και ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε και τι έχουμε. Δεν θέλουμε να το χάσουμε αυτό, αλλά όπως και να έχει και ο Chris είναι αηδιασμένος με την τότε του συμπεριφορά».

Ερωτευμένη λοιπόν η Rihanna και της πάει πολύ αν κρίνουμε από το πόσο έχει ομορφύνει!

Διαβάστε επίσης:

Παράδειγμα προς αποφυγή: αυτοί οι διάσημοι του Hollywood είναι πολύ κακά παιδιά

Rihanna: η εμμονή της με τη μαριχουάνα είναι ο κατήφορός της (;)



Πηγή: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/68136-deite-ti-rihanna-na-mas-kalei-na-kanoyme-mazi-diakopes#ixzz2JZ2fSZsf