Γιατί «κοκκίνισε» η μύτη της Kate Moss;

Γιατί «κοκκίνισε» η μύτη της Kate Moss;

Το supermodel δείχνει ότι έχει χιούμορ, βοηθώντας σε φιλανθρωπικό σκοπό

Η Kate Moss, ο Βρετανός κωμικός David Walliams και η Cameron Diaz είναι μερικοί μόνο από τους celebrities που φωτογραφίζονται φορώντας τα t- shirts που σχεδίασε η Stella McCartney για την φετινή καμπάνια του φιλανθρωπικού σκοπού Comic Relief.

Η αγαπημένη σχεδιάστρια δημιούργησε πέντε σχέδια t- shirts με prints iconic προσωπικοτήτων και καλλιτεχνών όπως οι Beatles, ο κωμικός και μάγος Tommy Cooper, η Marilyn Monroe, η Kate Moss και ένα παιδικό μπλουζάκι με print μία καμηλοπάρδαλη. Την φωτογράφηση έκανε το supermodel και φωτογράφος, Helena Christensen, μαζί με την Mary McCartney (αδερφή της σχεδιάστριας, και επίσης φωτογράφος). Κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας είναι ο διάσημος Βρετανός κωμικός David Walliams αλλά και η Kate Moss που είναι και κολλητή της McCartney, αλλά για τον ίδιο σκοπό θα φωτογραφηθούν και άλλοι διάσημοι, όπως οι Cameron Diaz, Liv Tyler, Paul Bettany , Robbie Williams, Moby και το συγκρότημα Kasabian.

Ως Red Nose Day, για το 2013, έχει οριστεί η 15η Μαρτίου, όταν θα ζητηθεί από το κοινό της Μ. Βρετανίας να κάνει κάτι αστείο με χρηματική ανταμοιβή. Τα χρήματα τα οποία θα μαζευτούν από τον σκοπό προορίζονται για να αλλάξουν τις ζωές των μη- προνομιούχων ανθρώπων σε Ηνωμένο Βασίλειο και Αφρική.

Διαβάστε ακόμα:
Ποια supermodels αντί να βγουν στη σύνταξη, ακόμη δουλεύουν;
Η Kate Moss ποζάρει γυμνή ξανά
Η Kate Moss έγινε 39 χρονών: Δείτε 39 hot fashion στιγμές της!