Justin Timberlake: Αποκάλεσε δημοσίως τη Britney «σκύλα»;

Justin Timberlake: Αποκάλεσε δημοσίως τη Britney «σκύλα»;

Θύελλα αντιδράσεων ξεσηκώθηκε

Ο Justin και η Britney όπως όλοι γνωρίζουμε διατηρούσαν πολυετή δεσμό. Η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και ο Justin απογοητευμένος από τη σύντροφό του έγραψε το 2002 το τραγούδι Cry me a river, αφιερωμένο σε εκείνη. Μπορεί να έχει περάσει πάνω από μία δεκαετία, μπορεί ο τραγουδιστής να είναι παντρεμένος και ευτυχισμένος στην αγκαλιά της Jessica Biel, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα φαντάσματα του παρελθόντος δεν τον κυνηγούν.


Ο Justin για μία ακόμη φορά απέδειξε πόσο πολύ είχε πληγωθεί από τη σχέση εκείνη. Ο τραγουδιστής σε συναυλία του στη Νέα Ορλεάνη, Σάββατο βράδυ, έκανε μια δήλωση που τάραξε τα νερά. Πριν αρχίσει να τραγουδάει το Cry me a river, που πριν μόλις ένα χρόνο παραδέχτηκε ότι γράφτηκε εξαιρετικά για την ξανθιά star, ο Justin δήλωσε το εξής: «Μερικές φορές στη ζωή σου πιστεύεις ότι έχεις βρει τη μία και μοναδική. Αλλά φυσικά μια μέρα συνειδητοποιείς ότι απλά είναι μια σκύλα!»


Η δήλωση αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους θαυμαστές της Britney και για αυτόν το λόγο ο Justin είπε να... «το σώσει» μέσω twitter γράφοντας τα εξής: «Οκ! Ηρεμήστε. Δε θα έδειχνα για κανένα προσωπική ασέβεια. Ποτέ! Και πρόσθεσε τα εξής hashtags: # Ηρεμήστε #Britney b*tch #Αγαπώ να το λέω αυτό, με προφορά #Σεβασμός» Και για να μην παρεξηγήσετε το παιδί, η ίδια η Britney σε τραγούδι της είχε βροντοφωνάξει «it's Britney b*tch!», αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι θα ήθελε να την αποκαλεί ο πρώην της έτσι, και πόσ μάλλον... δημόσια!

Να πούμε ότι δε μας πείθει; Θα το πούμε! Να δούμε, θα απαντήσει η Britney; Α! Και κάτι τελευταίo. Την καημένη την Biel τη σκέφτηκε κανείς; Justin, ποτέ δεν κοιτάμε πίσω. Get over it.

Διαβάστε ακόμα:

Britney Spears η κακόγουστη: Η πιο κιτς εμφάνισή της!

Πόσα να αντέξει κι αυτή η Britney, πια! Δεν έχουν τέλος τα χτυπήματα...