Ποια διάσημη ηθοποιό έκανε φύλλο και φτερό η ασφάλεια αεροδρομίου;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη ηθοποιό έκανε φύλλο και φτερό η ασφάλεια αεροδρομίου;

Συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια!

Είναι ένα κορίτσι που είναι συνηθισμένο στα μπλεξίματα και στα προβλήματα γενικότερα! Μπανοβγαίνει στα αστυνομικά τμήματα, ενώ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα συλλαμβάνεται είτε να οδηγεί υπό την επήρρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, είτε επειδή έδειρε κάποιον ανυποψίαστο ανθρωπάκο! Επόμενο είναι λοιπόν, να της φαίνεται άκρως φυσιολογικό το να κάνουν φύλλο και φτερό τα πράγματα της οι υπάλληλοι του αεροδρομίου!

Ο λόγος φυσικά για το άτακτο κορίτσι του Hollywood Lindsay Lohan η οποία βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Los Angeles προκειμένου να ταξιδέψει στο Dubai. Ήταν ίσως ο πρότερος βίος της, που δεν τον λες και χριστιανικό, ήταν απλά ένας τυπικός έλεγχος, η star πάντως είδε τα πανάκριβα ρουχαλάκια της καθώς επίσης και τα παπουτσάκια της, να ελέγχονται ένα ένα εξονυχιστικά!

Η LiLo, η οποία συνοδευόταν από την θεοπάλαβη μητέρα της Dina, έδειχνε ψύχραιμη και ήρεμη, καθώς παρακολουθούσε τον... δημόσιο διασυρμό της, ενώ προκειμένου να μη γίνει αντιληπτή είχε επιλέξει να φορέσει ένα καπέλο της αγαπημένης της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφερε καθώς όλοι αναγνώρισαν την 26χρονη ηθοποιό. Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο στις αποσκευές της και ανενόχλητη συνέχισε το ταξίδι της... Λέτε να μπήκε στο ίσιο δρόμο;

Διαβάστε επίσης:

Όταν η Tyra Banks χτένιζε στοργικά την Linsday Lohan

Ποια star συνελήφθη έπειτα από ξυλοδαρμό;

Ποια νεαρή star σχολίασε με χιούμορ τον... «90χρονο» πισινό της;