Ποιος γόης του Hollywood ξεσάλωσε σε πάρτι των BAFTA και ήρθε πολύ κοντά με σέξι ηθοποιό;

Γωγώ Φούντα
Ποιος γόης του Hollywood ξεσάλωσε σε πάρτι των BAFTA και ήρθε πολύ κοντά με σέξι ηθοποιό;

Αποδείχθηκε party animal και άκρως ερωτιάρης!

Ως γνωστόν, μπορεί τα βραβεία και γενικότερα οι τελετές να διαθέτουν λάμψη, ομορφιά και σέξι παρουσίες,αλλά το πραγματικό ζουμί της υπόθεσης και το παρασκήνιο, βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στα ξέφρενα πάρτι που ακολουθούν τις βραβεύσεις.

Λίγο το αλκοόλ, λίγο η χαλαρή διάθεση και οι stars του δίνουν και καταλαβαίνει! Ένας από αυτούς λοιπόν, είναι και ο γόης του Hollywood Bradley Cooper, ο οποίος βρέθηκε στο πάρτι του οίκου Chopard με χορηγό γνωστή βότκα! Όπως καταλαβαίνετε, ο Cooper, μιας και είναι πια ελεύθερος και φυσικά ωραίος, κυριολεκτικά ξεσάλωσε καθώς δεν σταμάτησε να πίνει και να χορεύει σαν τρελός.

Το πικάντικο της υπόθεσης βέβαια, είναι ότι το πιο περιζήτητο αγόρι του Hollywood αυτή τη στιγμή, είχε επικεντρωθεί σε μία και μόνο παρτενέρ, τη νεαρή ηθοποιό Alice Eve, η οποία έδειχνε να απολαμβάνει και με το παραπάνω την προσοχή και το φλερτ του Cooper.

Άγνωστο τι έγινε στη συνέχεια και αν τελικά οι δύο ηθοποιοί έφυγαν μαζί. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η Alice έγινε αντιπαθής σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό του πάρτι!

Διαβάστε επίσης:

Δεν μπορεί να σταυρώσει γυναίκα ο Bradley Cooper! Τι τις απωθεί;

Σε ποια διάσημη ξανθιά τραγουδίστρια έδωσε χυλόπιτα ο Bradley Cooper;

Ποιος σέξι star παραδέχτηκε ότι κάνει περμανάντ στα μαλλιά του;