Ο άνθρωπος που βοηθάει 18 εκ. άτομα να απιστήσουν μιλάει στο Queen.gr (και είναι και παντρεμένος)

Ο άνθρωπος που βοηθάει 18 εκ. άτομα να απιστήσουν μιλάει στο Queen.gr (και είναι και παντρεμένος)

To site Ashley Madison σήμερα λανσάρεται στην Ελλάδα!

Το Queen.gr συνάντησε τον ...'πιο μισητό άνθρωπο στο internet' ή αλλιώς τον 'βασιλιά της απιστίας' Noel Biderman. O συμπαθέστατος κατά τα άλλα κύριος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους άντρες στον κόσμο, χάρη στην επικερδέστατη επιχείρησή του που δεν είναι άλλη από ένα site γνωριμιών με σκοπό την... απιστία! Το πασίγνωστο πια Ashey Madison, που κάνει σήμερα την πρεμιέρα του στην Ελλάδα, με αφορμή τον εαορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Απιστίας. Τον γνωρίσαμε και του κάναμε πολλές ερωτήσεις. Ιδού μερικές από αυτές και οι απαντήσεις τους, που δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν!

-Ρίξαμε μια ματιά στο site σας και ενώ έχουμε ξαναδεί site γνωριμιών, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι να απευθύνεται τόσο άμεσα σε παντρεμένους. To moto σας είναι: Η ζωή είναι μικρή. Κάντε έναν παράνομο δεσμό! Αυτή τη λύση δίνετε για να κάνουν όσοι έχουν πρόβλημα στο γάμο τους τη ζωή τους καλύτερη; Μοιάζει με προτροπή, διαφήμιση!

Χαμογελάτε! Μη μου πείτε ότι δεν περιμένατε την ύπαρξη τέτοιου site. Τα απλά site γνωριμιών δημιουργούσαν πρόβλημα στους παντρεμένους γιατί οι παντρεμένοι προσποιούνταν τους ελεύθερους, λέγοντας ψέμματα. Κακή ιδέα. Κινδυνεύεις να μαθευτεί και να παρεξηγηθεί τόσο ο εραστής όσο και ο σύζυγος τον οποίο μπορεί να εντοπίσει το τρίτο πρόσωπο εξοργισμένο. Στο Ashley Madison, είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα για όλους. Δεν ξέρω αν εσύ έχεις σχέση ή όχι αλλά ξέρω πως αν δεν θες να κερατώσεις... ό, τι και να σου λέω εγώ δεν θα το κάνεις.

-Θα μπορούσε κάποιος να πει πως θυσιάσατε κάθε ηθική στο βωμό του χρήματος. Αν αυτό ήταν το ζητούμενο τα καταφέρατε. Τι θα απαντούσατε σε αυτό;

Σίγουρα. Αν και δεν μπορεί να κρίνει κάποιος την ηθική μου από ένα site. Δεν εφήυρα την απιστία, απλά την τελειοποίησα.

-Κοιμάστε δηλαδή ήσυχος το βράδυ; Δεν σας αφορά τι συμβαίνει μέσα στο site;

Ναι, από τη στιγμή που εγώ είμαι εντάξει στην προσωπική μου ζωή, σαν άνθρωπος, σύζυγος και πατέρας- όπου και κρίνομαι, δεν με αφορά τι κάνει ο καθείς στην δική του ζωή. Δικαίωμά του. Θα το έκανε ούτως ή άλλως, απλά εμείς φροντίζουμε να τον απαλλάξουμε από τα δυσάρεστα.

-Λέτε πως έχετε την πιο έντιμη επιχείρηση εκεί έξω, ενώ η απιστία αυτή καθεαυτή δεν είναι καθόλου έντιμη.

Όπως είπα, τα μέλη μας είναι ειλικρινή και όποιος σχετιστεί μαζί τους γνωρίζει την πραγματική φύση της σχέσης. Ξέρει δηλαδή ότι πρόκειται για παντρεμένο, όχι ότι δεν υπάρχουν και ελεύθεροι που ψάχνουν για παντρεμένο σύντροφο. Εμείς φροντίζουμε να μην το μάθει ο/η σύζυγος και να διατηρήσει ο πελάτης την ευτυχισμένη του οικογένεια.

-Είστε δηλαδή έντιμοι απέναντι στο τρίτο πρόσωπο, ενώ απέναντι στους συζύγους όχι... Ευτυχισμένη οικογένεια; Πώς είσαι ευτυχισμένος αν έχεις την ανάγκη να απατήσεις; Υπάρχει και το διαζύγιο...

Σίγουρα. Αλλά υπάρχει και η άλλη όψη. Σπάνια το σεξ αποτελεί αιτία διάλυσης ενός γάμου όταν υπάρχουν παιδιά. Εσύ μου είπες πως δεν έχεις παιδιά. Αν είχες μια καλή επαφή και μικρά παιδιά, δύσκολα θα διέλυες το γάμο. Μια πελάτισσα -άλλη περίπτωση αυτή- μου είχε εξομολογηθεί πως ο άντρας της είχε παραμελήσει κάθε της ανάγκη. Πως συμβίωναν τέλεια αλλά δεν ένιωθε επιθυμητή και γυναίκα. Του το έλεγε δύο χρόνια πως δεν της φέρεται όπως παλιά και έχει ανάγκες αλλά εκείνος δεν άκουγε. Εκείνη βρήκε εραστή και κάλυψε ην ανάγκη της. Γιατί να είναι όμως εκείνη η κακιά και όχι ο σύζυγος; Πολλά ζευγάρια ανανεώνονται, ιδίως αν το σεξ είναι τελικά το πρόβλημα και μάλιστα λένε πως το σεξ με εραστή τους εξιτάρει ακόμη και απέναντι στους συζύγους τους. Χαμογελούν, γράφονται γυμναστήριο. Έχουν καλύψει το κενό τους ενώ δεν βλάπτουν τη ζωή τους.

-Δεν νομίζω η πλευρά του απατημένου να νιώθει το ίδιο όμορφα! Είστε παντρεμένος με μία πολύ όμορφη γυναίκα. Αν μαθαίνατε πως σας απατά, πώς θα αντιδρούσατε;

Λένε πως ό, τι δεν ξέρεις δεν μπορεί να σε βλάψει, σωστά; Σίγουρα αν μάθαινα κάτι τέτοιο, θα κατέρρεα. Αλλά δε θα κατηγορούσα μια ιστοσελίδα, το ξενοδοχείο που πήγαν ή το i-phone που χρησιμοποιούσαν για την μυστική τους επικοινωνία. Θα αναρωτιόμουν τι δεν έκανα σωστά, τι δεν πρόσφερα στη σύντροφό μου και την έκανα να νιώσει την ανάγκη να βρει αυτό που ψάχνει εκτός της σχέσης μας. H ευθύνη αφορά το ζευγάρι, όχι το site.

-Σας έχει επιτεθεί ποτέ απατημένος σύζυγος. Φοβάστε για την ασφάλειά σας και της οικογένειά σας;

Ναι, σίγουρα και ουκ ολίγες φορές μάλιστα. Αλλά είναι επακόλουθο της επιλογής μου. Κυκλοφορούσα με security κάποτε αλλά έχω μάθει να το χειρίζομαι με τα χρόνια. Οι άνθρωποι ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα. Ξεχνούν ότι δεν φταίει κάποιος εξωγενής παράγοντας. Ας κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του στον καθρέφτη.

-Άρα αυτό που λέτε - όταν εγγυάστε την απόλυτη εχεμύθεια και ότι δεν θα γίνει αντιληπτός κάποιος που κάνει χρήση του Ashley Madison- δεν ισχύει;

Εγώ κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου στα πλαίσια της πλατφόρμας του site να διασφαλίσω την εχεμύθεια και την ανωνυμία. Αν κάποιος βρει εραστή και θέλει να εξαφανίσει τα στοιχεία του με ένα κουμπί σβήνονται τα πάντα από κάθε αρχείο. Σαν να μην υπήρξε ποτέ. Ακόμη και οι συνομιλίες που είχε στα προφίλ των άλλων. Τώρα αν κάποιος κάνει τον κωδικό του τατουάζ στο χέρι του, ξεχάσει το κινητό ανοιχτό ή την οθόνη του υπολογιστή στο site- δεν είναι δική μου ευθύνη. Καμιά φορά η απιστία γίνεται από εκδίκηση. Πολλά περιστατικά που γίνονται αντιληπτά, δεν αποκαλύπτονται ακριβώς 'τυχαία'...

-Κάπου διάβασα πως παρέχετε άλλοθι, δηλαδή αποδείξεις και σουβενίρ από κάποιο ταξίδι που ισχυρίστηκα πχ εγώ ότι πήγα για δουλειά προκειμένου να απατήσω τον σύζυγό μου... Ποιο ήταν το πιο περίεργο request που είχατε;

Όχι, υπάρχει μία εφαρμογή, αλλά δεν αναλαμβάνουμε εμείς. Απλά στις αγορές μέσω του site και τις χρεώσεις μπαίνει κάποιος κωδικός και όχι το όνομά μας στην πιστωτική. Δεν μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο και να μου πεις για παράδειγμα: Noel έχω πρόβλημα κάλυψέ με. Αυτά τα έκανα όταν ήμουν μάνατζερ των αθλητών. Δεν έχω πια περίεργες απαιτήσεις να ικανοποιήσω. Τα βρίσκουν τα μέλη μεταξύ τους.

-Πώς σας προέκυψε η ιδέα να στήσετε αυτό το site -και επίσης γιατί Ashley Madison; Τι σημαίνει το όνομά του;

Εκτός του ότι από νωρίς εμπέδωσα πως ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον που πάει κόντρα στη φύση του- διάβασα πως οι περισσότεροι άνθρωποι που μπαίνουν σε site γνωριμιών είναι παντρεμένοι που αναγκάζονται να το παίξουν ελέυθεροι. Ένα 30%. Αποφάσισα να τους διευκολύνω. Θεώρησα σίγουρη την επιτυχία- όπως και έγινε. Ύστερα από 10 χρόνια και μετά από σχεδόν 18 εκ. χρήστες σε 29 χώρες μαζί με την Ελλάδα τώρα, μπορώ να πω πως υπήρχε ζήτηση. Ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση που πολύ θα ήθελα να αποδώσω στην επιχειρηματικότητα και ευφυία μου, όμως απλά έκανα το σωστό βήμα να εκμεταλλευτώ την ήδη υπάρχουσα ανάγκη. Το Ashley Madison, αποτελείται από τα 2 γνωστότερα γυναικεία ονόματα στην Αμερική. Θέλησα να το κάνω πιο προσιτό ιδίως για τις γυναίκες οι οποίες έχουν απελευθερωθεί και έχουν δικαίωμα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Πιστεύω ότι το ιντερνέτ έχει αλλάξει για τις γυναίκες. Το πρώτο βήμα για τη γυναικεία απιστία έγινε όταν οι γυναίκες εισήλθαν στο εργασιακό περιβάλλον. Το δεύτερο βήμα γίνεται τώρα με το AshleyMadison.com που μπορούν να γνωρίσουν συντρόφους από όλο τον κόσμο. Τώρα και οι γυναίκες έχουν γίνει κυνηγοί. Έχουν γίνει πιο επιλεκτικές. Η αλήθεια είναι πως περισσότεροι άνδρες ανά τον κόσμο απατούν, αλλά η γυναικεία απιστία έχει ανοδική πορεία. Δεν απευθύνομαι κυρίως στους άντρες. Δεν έχουμε franchise. Η... επεκτατική πολιτική μας είναι συνέχεια της μαμάς εταιρείας και επεκτεινόμαστε όπου υπάρχει ζήτηση.

-Δηλαδή σήμερα που ξεκινάτε επίσημα στην Ελλάδα, θεωρείτε ότι υπήρξε ζήτηση;

Έχουμε 10.000 προσπάθειες για login και register από Ελλάδα το μήνα, χωρίς να έχουμε έρθει ποτέ πριν στην Ελλάδα, χωρίς διαφήμιση, χωρίς τίποτα. Και λέω προσπάθειες γιατί αν δεν 'ανοίξουμε' παράρτημα σε κάθε χώρα, δεν δεχόμαστε μέλη που δεν βρίσκονται στην εκάστοτε χώρα όπου και κάνουν εγγραφή. Το site είναι ήδη στον αέρα. Σας προκαλούμε να εγγραφείτε και έστω από ερευνητική σκοπιά να δείτε τι συμβαίνει στη χώρα σας! Πολλά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, μας προσελκύουν κατά καιρούς καθώς δεν έχουν στη διάθεσή τους είτε τους οικονομικούς πόρους είτε τα κατάλληλα ερευνητικά εργαλεία για μελέτες που αφορούν το γάμο, το σεξ, την απιστία και τις ανθρώπινες σχέσεις. Το AshleyMadison.com απευθυνόμενο σε πάνω από 17 εκ. ανθρώπους, αποτελεί πηγή πληροφόρησης αφού συντελεί στην δημιουργία της απιστίας.

-Tι ηλικίες καλύπτετε;

Μμμμ... γενικά 30-65. Ειδικότερα, άντρες στα πρώτα -άντα 3-4 χρόνια μετά το γάμο και το παιδί. Στην αρχή νιώθουν ελέυθεροι, κάνουν σεξ παντού και ξαφνικά έρχεται το μωρό.. η γυναίκα παραμελεί τον εαυτό της, έρχεται η κούραση και τα ξέρετε. Μετά έρχονται οι άντρες στα 45-55 που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, η γυναίκα δεν έχει όρεξη και ψάχνουν για νεότερη ερωμένη έχοντας αποφασίσει ότι ξόδεψαν αρκετή από τη ζωή τους παρέχοντας στους άλλους. Δεν λείπουν και οι 65ρηδες ή όπως θα έλεγα εγώ 'η γενιά του Viagra'. Τέτοιες ηλικίες στις γυναίκες δεν έχουμε συναντήσει ακόμη. Έχουμε κυρίως παντρεμένες που μετά από 10-15 χρόνια γάμου, θέλουν να νιώσουν ξανά επιθυμητές και να ξαναζήσουν το φλερτ. Αποπλάνηση, ρομαντισμός... καταλαβαίνετε.

-Και τι ακριβώς παρέχετε; Τι διαφορετικό; Θέλω να πω αφού δεν εγγυάστε την απόλυτη κάλυψη...

Είμαστε μία πλατφόρμα γνωριμιών, έντιμη απέναντι στον χρήστη, που ελέγχεται, με ατομικό κωδικό που μπορεί να εξυπηρετήσει παντρεμένους κι ελεύθερους εχέμυθα, gay ή straight, μέσα από την οποία μπορείς να βρεις κάτι που να αντιστοιχεί στις απαιτήσεις σου, να κάνεις chat, να βγεις virtual ραντεβού σε χώρο και με συνθήκες της επιλογής σου πριν αποφασίσεις να δεις όντως τον άλλο από κοντά, να ανταλλάξεις φωτογραφίες, να φορέσεις τη μάσκα σου ή να την βγάλεις... Να αποκαλύψεις την ταυτότητά σου σε όποιον το επιθυμείς και να εξαφανιστείς ως δια μαγείας από το αρχείο όποτε το θελήσεις.

- Και τι γίνεται αν εγώ - εφόσον μόνο με ψευδώνυμα γίνεται η 'συναλλαγή' -θελήσω να εγγραφώ, να γνωρίσω, να ανακαλύψω και να αποκαλύψω στοιχεία και φωτογραφίες των άπιστων συζύγων με σκοπό να τους εκθέσω ή να τους εκβιάσω; Επιπλέον, αν τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου μπούμε στο site ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλο;

Κανείς, αν και δεν έχει συμβεί. Όσο για το αν θέλετε να εκθέσετε κάποιον ή να κάνετε κακό, αυτό γίνεται πολύ εύκολα στο δρόμο, στην καθημερινότητα ή στο facebook. Φυσικά και υπάρχουν ψευδώνυμα, ελέγχονται οι φωτό να μην φαίνονται σύζυγοι ή παιδιά, δεν θέλουμε να είναι βίαιος κάποιος πχ σε συνομιλίες... έχει τύχει βέβαια να γνωριστούν ζευγάρια, να ερωτευτούν και να χωρίσουν δηγμιουργώντας νέα υγιή οικογένεια. Εδώ στο γραφείο σου είναι πιο επικίνδυνο να παίξεις, να θες να κάνεις παράνομη σχέση, αν ρωτήσεις ακόμη μπορεί να απολυθείς. Εγώ θεωρώ το AM μεγάλη ευκολία και ανακούφιση γιατί εκεί μέσα όλοι ξέρουν τι ψάχνουν. Ούτως ή άλλως η ελληνική κοινότητα πρέπει να μας ευγνωμονεί μιας και θα καθαρίσει το ίντερνετ από τους παντρεμένους που το παίζουν ελεύθεροι για να βρουν εραστή. Θα το έκαναν ούτως ή άλλως. Εμείς φροντίζουμε να γίνει με ασφάλεια και με υπευθυνότητα.

-Φοβάμαι πως θα έχετε θέματα μόλις ξεκινήσει η καμπάνια- ιδίως με την εκκλησία.

Η εκκλησία έχει αρκετά προβλήματα από μόνη της. Το έχουμε ξαναδεί με τους Καθολικούς. Η απιστία είναι σύμπτωμα μίας κατάστασης που υπήρχε ανέκαθεν... Δεν είναι δική μας ευθύνη. Ο μέσος γάμος περιλαμβάνει το εξής: Λες ψέμματα. 27 ψέμματα καθημερινά στο σύζυγό σου προκειμένου να κρατήσεις το γάμο σου. Αν λες αλήθεια θα χωρίσεις ούτως ή άλλως. Ας μην κοροιδευόμαστε. Αν μπορείς να γίνεις πιο ευτυχισμένος άνθρωπος και καλύτερος σύντροφος μέσα από αυτό, γιατί όχι; Ιδίως οι γυναίκες αναζωογονούνται, χαμογελούν, ομορφαίνουν, είναι καλύτερες μάνες και σύζυγοι. Θα το δείτε στην πράξη.

Διαβάστε ακόμη:

O άντρας μου πήγε με την αδερφή μου ή η αδερφή μου πήγε με τον άντρα μου;

«Θέλω να κερατώσω τον άντρα μου. Τι καλσόν να βάλω»; Το λάβαμε κι αυτό!

Άντρας και κέρατο: Ποιοι λόγοι τον οδηγούν σε αυτό;