Τα πιο διάσημα «κέρατα» στην ιστορία!

Γωγώ Φούντα
Τα πιο διάσημα «κέρατα» στην ιστορία!

Λόγω της ημέρας είπαμε να κάνουμε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα!

Mπορεί αύριο να είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όπου και γιορτάζουν οι απανταχού ερωτευμένοι ανταλλάσοντας δωράκια και λόγια αγάπης, ωστόσο σήμερα είναι μία εξίσου μεγάλη μέρα, ίσως και μεγαλύτερη και σίγουρα πιο kinky και πονηρή: Η παγκόσμια ημέρα... κέρατου!

Δεν μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας αν γιορτάζουν αυτοί που ρίχνουν το κέρατο ή αυτοί που το τρώνε, σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκετε καλύετρα να μην το πείτε παραέξω, ξέρουμε όμως σίγουρα ότι σήμερα γιορτάζει κάθε έμβιο ον του πλανήτη με σεξουαλική δραστηριότητα!

Και μπορεί εμείς ως κοινοί θνητοί, ότι κάνουμε να μένει στα στενά όρια του συντρόφου, της οικογένειας ή έστω της παρέας, που είτε δικάζει, είτε παρηγορεί, είτε επικροτεί, όταν όμως το κέρατο συνδυάζεται με φήμη και διασημότητα τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα.

Η αλήθεια είναι, ότι το Hollywood και γενικότερα η διεθνής showbiz και όχι μόνο, στο πέρασμα των χρόνων, φροντίζει να μην μας απογοητεύει ποτέ και να μας τροφοδοτεί με πλήθος σκανδάλων, έτσι για να μας κρατά το ενδιαφέρον! Από το πιο πρόσφατο και σοκαριστικό σκάνδαλο Stewart μέχρι το διαχρονικό και πλέον κλασικό σκάνδαλο Lewinsky, οι πλούσιοι και διάσημοι αποδεικνύουν περίτρανα ότι εκτός από επιρροή και λάμψη έχουν και... έντονες σεξουαλικές ορμές!

Συγκεντρώσαμε τα πιο διάσημα και επικά κέρατα και σας τα παρουσιάζουμε με... δόξα και τιμή!

Διαβάστε ακόμη:

Bruce Willis: «Ήμουν τραυλός. Οι ρόλοι μου με θεράπευσαν»!

«Θα προσπαθήσουμε να τεκνοποιήσουμε στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου»: ποιο διάσημο ζευγάρι έκανε τη δήλωση

Ξανά μωρό: Ποια hot star πιπιλούσε δημοσίως το δάχτυλό της κρατώντας ένα αρκουδάκι στην αγκαλιά της;