Βe my Valentine: Τα καυτά φιλιά των πιο hot ζευγαριών του Hollywood (photos)

Βe my Valentine: Τα καυτά φιλιά των πιο hot ζευγαριών του Hollywood (photos)

Λόγω της ημέρας, όπως καταλαβαίνετε...

14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων. Μπορεί να έχει καταντήσει γραφική αλλά κατά βάθος όλες μας είμαστε πανευτυχείς όταν ο σύντροφός μας, μας δείχνει την αγάπη του, είτε η μέρα είναι 14, είτε 18, είτε 20...

Λόγω της ημέρας, λοιπόν, είπαμε να συγκεντρώσουμε μερικά από τα πιο διάσημα φιλιά. Βλέπετε οι stars του Hollywood δε διστάζουν να εκδηλώσουν τον έρωτά τους μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Μερικούς από αυτούς τους έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν να φιλιούνται δημόσια, βλέπε Angelina Jolie και Brad Pitt. Άλλους πάλι όχι και τόσο συχνά. Ένα φιλί που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία είναι αυτό του πρίγκιπα Williams και της δούκισσας Kate. Τα φλας πήρανε κυριολεκτικά φωτιά. Από όλα τα φιλιά στη gallery, τα πιο παθιασμένα είναι αυτά των: Kate Moss, Bruce Willis, Miranda-Orlando και Timberlake-Biel. Όχι ότι τα υπόλοιπα μας χαλάνε, αλλά η αλήθεια είναι ότι ψηφίζουμε πάθος. Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην προσθέσουμε στην gallery και το απόλυτο ερωτικό κινηματογραφικό φιλί, που δεν είναι άλλο από της Rose και του Jack στον Τιτανικό!

Δείτε στη gallery τα καυτά φιλιά των διασήμων... Να ευχηθώ χρόνια πολλά ή μπα; Αφήστε το καλύτερα. Γιορτάστε το όλες τις υπόλοιπες μέρες, εκτός από αυτήν, έτσι για να κάνετε τη διαφορά.

Διαβάστε ακόμα:

Valentine's δώρο: Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό της DOCA και κερδίστε μια υπέροχη τσάντα της αρεσκείας σας!

Καραμελωμένα χτένια με noodles για ένα ρομαντικό αγιοβαλεντίνικο δείπνο

Θέλω να μ'αγαπάς όλο το χρόνο εκτός από σήμερα