Πώς πηγαίνει ντυμένη η Kim Kardashian στο γυναικολόγο και γελούν και οι πέτρες;

Πώς πηγαίνει ντυμένη η Kim Kardashian στο γυναικολόγο και γελούν και οι πέτρες;

Ας τη μαζέψει κάποιος να τελειώνουμε.

H Kim Kardashian μπήκε στον τέταρτο μήνα και ενώ θα νόμιζε κανείς πως σιγά σιγά θα ηρεμήσει εκείνη δεν έχει αφήσει κάμερα που να μην ποζάρει μπροστά της. Βέβαια εκτός από τις δημόσιες σχέσεις και τις κοινωνικές εξόδους το κορίτσι έχει και γιατρό και μάλιστα το γυναικολόγο που πρέπει να επισκέπτεται συχνά πυκνά για να μαθαίνει τα νέα της εγκυμοσύνης της.


Η 31χρονη celebrity, επισκέφτηκε το γυναικολόγο της, για την καθιερωμένη εξέταση αίματος παρέα με το σύντροφό της αλλά εκείνο που μας τράβηξε την περιοχή ήταν το αβυσσαλέο ντεκολτέ, το σούπερ κολλητό παντελόνι και τα 20ποντα Christian Louboutin μποτάκια της.


Δεν ξέρουμε πώς πηγαίνουν οι απλές και καθημερινές γυναίκες στο γιατρό τους, όμως σίγουρα δε βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση, σα να πρόκειται να συναντήσουν όχι το γιατρό αλλά τον ερωτικό τους παρτενέρ. Η μέρα που θα τη δούμε με τουαλέτα υψηλής ραπτικής ή με νεγκλιζέ ύπνου δεν αργεί. H Kim Kardashian στο δρόμο προς τη διασημότητα ξέχασε να αλλάξει ρούχα, ας την ενημερώσει κάποιος για να πάψει να γίνεται ρεζίλι.

Διαβάστε ακόμη

Οι αδελφές Kardashian ετοιμάζουν σειρά μακιγιάζ

Τα παπούτσια του Kanye West κοστίζουν όσο ένα σπίτι