Rihanna- Chris Brown: Το τέλος μίας σχέσης;

Rihanna- Chris Brown: Το τέλος μίας σχέσης;

Οι δύο σταρ βρέθηκαν στο ίδιο club και δεν αντάλλαξαν ούτε λέξη

Πριν από λίγες μέρες, και συγκεκριμένα στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy, η Rihanna και ο Chris Brown έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ με την τραγουδίστρια, μάλιστα, να φοράει στο αριστερό της χέρι ένα δαχτυλίδι που πολλοί υπέθεσαν ότι ήταν αρραβώνων.

Σήμερα έγινε γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες της MailOnline, ότι το ζευγάρι βρέθηκε στο ίδιο club του Λος Άντζελες την Τετάρτη το βράδυ και δεν αντάλλαξε ούτε ματιά. Η Rihanna δεν γνώριζε ότι ο Brown θα πήγαινε στο club, ενώ όταν η superstar από τα Barbados ρωτήθηκε από το προσωπικό αν θα ήθελε να καθίσει δίπλα στον αγαπημένο της, η απάντησή της ήταν αρνητική.

«Η Rihanna αρνήθηκε να καθίσει ακόμα και κοντά στον Chris- και όταν αυτός πρόσεξε ότι και η αγαπημένη του ήταν εκεί, έκανε ολόκληρη σκηνή για να δηλώσει την παρουσία του», είπε η πηγή στο site. «Παρήγγειλε αμέσως τρία ακόμα μπουκάλια σαμπάνια, τα οποία έφεραν στο τραπέζι του προκλητικά ντυμένες κοπέλες. Προφανώς ήθελε να τον προσέξει η Rihanna», συμπλήρωσε.

Rihanna και Brown βρέθηκαν στο event για τον ένα χρόνο των Popular Demand, και έφυγαν χωριστά. Ο Brown έφτασε στο club γύρω στα μεσάνυχτα, με μία ομάδα 20 περίπου ανθρώπων μαζί του. Η Riri μπήκε στον χώρο μισή περίπου ώρα αργότερα, συνοδευόμενη από τους σωματοφύλακές της. Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι δύο τραγουδιστές δεν επικοινώνησαν καθόλου, ενώ έκατσαν σε διαφορετικές άκρες του μαγαζιού.

Διαβάστε ακόμα:
Σκάνδαλο Grammy: ποιο διάσημο ζευγάρι κάπνισε μαριχουάνα σε κοινή θέα στο πάρτυ των βραβείων

Rihanna- Chris Brown: οι φήμες για κρυφό αρραβώνα δίνουν και παίρνουν
Rihanna: παραδέχεται για πρώτη φορά πως είναι μαζί με τον Chris Brown