Ποια star φοράει τα... εσώρουχα του αγοριού της;

Γωγώ Φούντα
Ποια star φοράει τα... εσώρουχα του αγοριού της;

Και όλα αυτά για να μπορέσει να τη συγχωρήσει;

stars του Hollywood διακατέχονται, ως γωστόν, από πολλές ιδιαιτερότητες ακόμα και σε ότι έχει να κάνει με τα ερωτικά τους! Η Kristen Stewart λοιπόν, την οποία δεν την λες και το πιο φυσιολογικό άτομο, προκειμένου να αποδείξει στον Robert Pattinson, ναι ακόμα αποδεικνύει, ότι έχει μετανιώσει πικρά που τον απάτησε, υιοθέτησε μία συνήθεια... ολίγον αηδιαστική!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της ταινίας στην Αυστραλία, η Kristen φορούσε μονίμως τα... παλιά εσώρουχα του Rob καθώς μάλλον πιστεύει ότι η αγάπη του, δεν περνά από το στομάχι ως συνήθως, αλλά από το... σλιπάκι του!

Ο Rob από την πλευρά του όταν το πληροφορήθηκε, σύμφωνα πάντα με άτομα από το περιβάλλον των δύο star, φρίκαρε κυριολεκτικά καθώς νιώθει ήδη αρκετά πιεσμένος με τη συμπεριφορά της Stewart και με τα αλλεπάλληλα παρακαλετά της προκειμένου να ξεχάσει ότι έγινε το καλοκαίρι.

Μία λεπτομέρεια που αναφέρθηκε και ελπίζουμε να μην είναι αλήθεια, είναι ότι τα εσώρουχα του Robert ήταν... βρώμικα! Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, η Kristen χρειάζεται επειγόντως γιατρό!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί κρύβεται η Kristen Stewart;

Σκάνδαλο Stewart: Η Emma Watson στο πλευρό της πρωταγωνίστριας του Twilight

«O Robert Pattinson παίρνει δέκα με τόνο στο κρεβάτι»: Ποια κυρία το είπε;