«O Robert Pattinson παίρνει δέκα με τόνο στο κρεβάτι»: Ποια κυρία το είπε;

«O Robert Pattinson παίρνει δέκα με τόνο στο κρεβάτι»: Ποια κυρία το είπε;

Ο διάσημος γόης είναι μάλλον σιγανό ποταμάκι.

Αφήστε την εικόνα του Rober Pattinson ως ένα γλυκό και απατημένο αγόρι και διαβάστε τα παρακάτω με προσοχή. Ο περίφημος βρικόλακας που όπως όλα δείχνουν έχει χωρίσει για τα καλά από τη μιχαλίδα Kristen Stewart όχι μόνο την εκδικήθηκε με το πατροπαράδοτο κρύο πιάτο, αλλά έχει και δύο μάρτυρες (σέξι κυρίες συγκεκριμένα) που έχουν βγάλει στη φόρα όλες τις λεπτομέρειες της σεξουαλικής τους ζωής.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού του χωρισμού από την Kate μετά το περιβόητο κέρατο, ο Rob την έκλαψε την καλή του, αλλά παράλληλα έκανε και τα τσαλίμια του με ένα μοντέλο που όπως φαίνεται έμεινε ευχαριστημένη και με το παραπάνω.

"Έκανα κάτι με τον Robert δύο φορές το καλοκαίρι και θα του έβαζα δέκα με τόνο. Φιλάει τέλεια, είναι γλυκός, αλλά ξέρει και πότε να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του. Ήπιαμε πολύ, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και μείναμε ξύπνιοι μέχρι το πρωί, ενώ επειδή καπνίζει ήταν τόσο ευγενικός που βούρτσισε τα δόντια του για να μη μου μυρίσει άσχημα", δήλωσε το τυχερό μοντέλο και πήρε το διαδίκτυο φωτιά. "Το ξέραμε πως δεν είναι κάτι σοβαρό, εκείνος όμως δε με έκανε να αισθανθώ φτηνή, αντίθετα μου άρεσε πολύ που περάσαμε δύο νύχτες μαζί", συμπλήρωσε η νεαρά και έδωσε τη χαριστική βολή στην υστεροφημία της Stewart που όπως φαίνεται το έφαγε και εκείνη το κέρατό της.

Το περιμένατε αυτό από το Robert;

Διαβάστε επίσης:

Beyonce vs Tina Turner: ποια φόρεσε καλύτερα το σέξι δερμάτινο κορμάκι

Kristen Stewart: Τα μυστικά του μακιγιάζ της

Οι διάσημες αντροχωρίστρες του Hollywood

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Γιατί έκαναν γιορτές χωριστά;