Jessica Simpson: Αγοράζει την έπαυλη της οικογένειας Osbourne για να στεγάσει την τετραμελή της οικογένεια (φωτό)

Γωγώ Φούντα
Jessica Simpson: Αγοράζει την έπαυλη της οικογένειας Osbourne για να στεγάσει την τετραμελή της οικογένεια (φωτό)

Και πραγματικά αξίζει και με το παραπάνω το αστρονομικό ποσό που δίνει!

Eτοιμάζεται να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά και είπε να αγοράσει ένα μεγαλύτερο σπίτι για να στεγάσει την τετραμελή οικογένειά της. Ο λόγος για τη Jessica Simpson και τον αρραβωνιστικό της Eric Johnson οι οποίοι αποφάσισαν να αγοράσουν την υπερπολυτελή έπαυλη του rock star Ozzy Osbourne.

To διάσημο ζεύγος, το οποίο σχεδιάζει να παντρευτεί αμέσως μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, το οποίο είναι και αγοράκι, αγόρασε το τεράστιο και άκρως εντυπωσιακό σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο Beverly Hills, έναντι του αστρονομικού ποσού των 13 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το εσωτερικό της έπαυλης, δικαιολογούν απόλυτα το αστρονομικό ποσό που ζήτησε η οικογένεια Osbourne καθώς δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ακόμα και από βασιλικά ανάκτορα.

Τεράστιοι κήποι, πισίνες και φυσικά υπέροχη διακόσμηση διά χειρός Sharon Osbourne με αρκετά στοιχεία από τη βικτωριανή εποχή συνθέτουν ένα άκρως πολυτελές σκηνικό που και κατάλληλο για μικρά παιδιά δεν το λες, αλλά η αλήθεια είναι ότι, οποιοσδήποτε κι αν είχε την οικονομική δυνατότητα θα έμπαινε στον πειρασμό να το αγοράσει.

Διαβάστε επίσης:

Ποια σταρ είπε: «Πρέπει να μάθω να κλείνω τα πόδια μου»;

Τα «αρπακτικά» του Hollywood και οι κατακτήσεις τους

Η Jessica Simpson μας δείχνει την εγκυμοσύνη της