Charlize Theron: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της με καλεσμένες τις διάσημες φίλες της

Γωγώ Φούντα
Charlize Theron: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της με καλεσμένες τις διάσημες φίλες της

Ο μικρούλης Jackson έγινε ενός έτους!

Tον πρώτο του χρόνο στη ζωή έκλεισε ο γιος της Charlize Theron, Jackson, στις 17 Φλεβάρη και η star του Hollywood αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα μεγάλο παιδικό πάρτι!

Η ξανθιά καλλονή, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει αποχωριστεί την πλούσια κόμη της, χωρίς φυσικά να χάνει στο ελάχιστο τη γοητεία της, υιοθέτησε τον μικρούλη σχεδόν ένα χρόνο πριν και μάλιστα ως ανύπαντρη μητέρα, μιας και έχει να εμφανιστεί δημόσια με σύντροφο από το 2010 που χώρισε με τον Stuart Townsend.

Εκτός φυσικά από τα πιτσιρίκια που ήταν καλεσμένα στο πάρτι που διοργάνωσε η περήφανη μαμά Charlize, το παρόν έδωσαν και αρκετοί διάσημοι φίλοι της, όπως η Sandra Bullock η οποία κατέφτασε με μία αγκαλιά δώρα, συνοδευόμενη από τον 2χρονο γιο της Louis Bardo, αλλά και η Chelsea Handler η οποία συναντήθηκε με την Bullock κατά την είσοδό της στο σπίτι.

«Tα παιδιά έτρεχαν γύρω γύρω ενώ οι μεγάλοι συζητούσαν. Ο Jackson ήταν πολύ χαρούμενος και προσπαθούσε να περπατήσει μιας και τώρα μαθαίνει να κάνει τα πρώτα του βήματα», είπε άτομο που βρέθηκε εκεί και πρόσθεσε: «Η Charlize είναι το πιο υπέροχο άτομο του κόσμου. Είναι άνετη, γλυκιά και πολύ κουλ».

Να της ζήσει λοιπόν!

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian vs Charlize Theron: ποια φόρεσε καλύτερα το lime Stella McCartney φόρεμα;

Γιατί η Charlize Theron έκοψε τα μαλλιά της και τα άφησε να γκριζάρουν;

Αναγνωρίζετε τη διάσημη καλλονή της φωτογραφίας;