Αναγνωρίζετε τη διάσημη καλλονή της φωτογραφίας;

Γωγώ Φούντα
Αναγνωρίζετε τη διάσημη καλλονή της φωτογραφίας;

Μπορεί να αποχωρίστηκε τα υπέροχα μαλλιά της, αλλά δεν έχασε καθόλου από τη γοητεία της!

Κυριολεκτικά αγνώριστη εμφανίστηκε η διάσημη καλλονή Charlize Theron στους δρόμους του Cape Town παρέα με την μητέρα της Gerda, στο πρόσφατο ταξίδι της στη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τη Νότια Αφρική.

Η superstar του Hollywood, με μία πρώτη ματιά, έμοιαζε περισσότερο με Αμερικανό πεζοναύτη, μιας και εδώ και αρκετό καιρό έχει αποχωριστεί την πλούσια ξανθιά της κόμη, για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία Mad Max: Fury Road. Όλα αυτά βέβαια με την πρώτη ματιά, αφού αν κάποιος παρατηρήσει καλύτερα, θα δει όλα αυτά που εδώ και τόσα χρόνια έχουν κάνει την Charlize το απόλυτο sex symbol: Το αψεγάδιαστο πρόσωπο και το υπέροχο σώμα.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι αναγνωριζόταν με ιδιαίτερη δυσκολία, ομάδα από νεαρές θαυμάστριές της, οι οποίες προφανώς την κατάλαβαν από τα ατελείωτα πόδια της, έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί της, με τη star φυσικά να μην τους χαλάει το χατίρι.

Πόσες άραγε, celebrities θα ήθελαν να μοιάζουν στη Theron και να δείχνουν σέξι και κούκλες ακόμα και με ένα κούρεμα που θα το τολμούσαν μόνο άντρες λίγο πριν καταταγούν; Τελικά τα γονίδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, και όπως φαίνεται η φύση στάθηκε πολύ καλή με τη διάσημη ηθοποιό.

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι ωραιότερες νέες μαμάδες του Hollywood

Άγριος φόνος στο σπίτι της Charlize Theron

H Charlize Theron έχει νέο άντρα (και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένατε)