Δείτε σε τι κατάσταση επέστρεψε η Lindsay Lohan το πανάκριβο αυτό φόρεμα!

Γωγώ Φούντα
Δείτε σε τι κατάσταση επέστρεψε η Lindsay Lohan το πανάκριβο αυτό φόρεμα!

Άρχισε να καταστρέφει και φορέματα τώρα!

Είναι πλέον γεγονός: Δεν υπάρχει καμία σωτηρία για την Lindsay Lohan καθώς η κατρακύλα της δεν έχει τελειωμό. Έπειτα από τα μπλεξίματά της με τα ναρκωτικά, την αστυνομία και τους ξυλοδαρμούς, άρχισε να καταστρέφει και ξένες... περιουσίες!

Συγκεκριμένα, η LiLo δανείστηκε λίγες μέρες πριν, φόρεμα των 1.750 δολαρίων προκειμένου να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση σε φιλανθρωπικό event στη Νέα Υόρκη. Η εμφάνιση πραγματοποιήθηκε, η Lindsay ήταν, παραδόξως, απαστράπτουσα, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως με το κορίτσι αυτό, δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει κάτι στραβά.

Το σφάλμα της στην προκειμένη δεν έχει να κάνει με ανάρμοστη συμπεριφορά αλλά με την κατάσταση στην οποία επέστρεψε το πανάκριβο φόρεμα! Ενώ λοιπόν το φόρεμα ήταν maxi εκείνη θεώρησε σωστό να του κάνει κάποιες μεταποιήσεις και να το γυρίσει πίσω... σούπερ μίνι!

Πηγή από το περιβάλλον της star αναφέρει: «Το φόρεμα πιάστηκε κάπου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και σκίστηκε. Έτσι ο στυλίστας της Lindsay αναγκάστηκε να το κόψει με ψαλίδι. Ο ιδιοκτήτης του φορέματος έγινε έξαλλος όταν το είδε. Πραγματικά είναι εκτός ελέγχου»!

Τώρα αν πούμε ότι δεν το περιμέναμε, θα είναι ψέμα!

Διαβάστε επίσης:

Πλανήτης Hollywood: αυτές είναι οι πιο ξενέρωτες γυναίκες στον κόσμο

Ποιος ολίγον... τρελούτσικος star προσφέρθηκε να πληρώσει το φόρεμα της Lindsay Lohan για την εμφάνισή της σε φιλανθρωπικό γκαλά;

Ποια διάσημη ηθοποιό έκανε φύλλο και φτερό η ασφάλεια αεροδρομίου;