Δέκα από τα πιο θρυλικά φορέματα της πριγκίπισσας Diana βγαίνουν στο σφυρί!

Γωγώ Φούντα
Δέκα από τα πιο θρυλικά φορέματα της πριγκίπισσας Diana βγαίνουν στο σφυρί!

Και φυσικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς...

Δεν υπήρξε μόνο η πιο αγαπητή πριγκίπισσα της ιστορίας αλλά και μία από τις πιο αγαπητές και διάσημες γυναίκες του κόσμου. Ο λόγος για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana της οποίας 10 από τα πιο θρυλικά της φορέματα που επέλεξε κατά τη διάρκεια της ζωής της βγαίνουν στο σφυρί.

Ο μεγάλος γιος της πριγκίπισσας και διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας William, αποφάσισε να διαθέσει σε δημοπρασία τα φορέματα της μητέρας του προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το ποσό που αναμένεται να συγκεντρωθεί σύμφωνα με με εκτιμήσεις, αγγίζει και ίσως ξεπεράσει, τις 800.000 λίρες.

Ανάμεσα στα φορέματα που φόρεσε σε σημαντικές εκδηλώσεις η Lady D. είναι και μία υπέροχη Victor Edelstein τουαλέτα σε βαθύ μπλε χρώμα, την οποία η πριγκίπισσα είχε φορέσει σε χορό του Λευκού Οίκου το 1985! Μάλιστα, υπάρχει και συγκεκριμένη ιστορία πίσω από την εμφάνιση αυτή, μιας και η Diana είχε χορέψει μαζί με τον John Travolta ένα medley από μουσικές του Grease και του Saturday Night Fever έπειτα μάλιστα από παρότρυνση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Nancy Reagan!

Διαβάστε ακόμη:

«Η Kate Middleton είναι μια ″δήθεν″ πριγκίπισσα με ψεύτικο χαμόγελο. Την επέλεξαν μόνο για να τεκνοποιήσει» Ποια το δήλωσε;

O Thierry Mugler αποσύρει την καμπάνια του αρώματος Αmen με τον Pistorius

Δείτε σε τι κατάσταση επέστρεψε η Lindsay Lohan το πανάκριβο αυτό φόρεμα!