H Zoe Saldana δέχεται ρατσιστικά σχόλια γιατί δεν είναι αρκετά μαύρη!

H Zoe Saldana δέχεται ρατσιστικά σχόλια γιατί δεν είναι αρκετά μαύρη!

Πολλοί αμφισβητούν την ικανότητά της να υποδυθεί τη Nina Simone

H Zoe Saldaña τον τελευταίο καιρό δέχεται αρκετά κακή κριτική για το ρόλο της ως Nina Simone στο προσεχές biopic φιλμ Nina. Η πρώτη που προτάθηκε ήταν η Mary J. Blige η οποία αναγκάστηκε να απορρίψει την πρόταση λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Έχουν μαζευτεί 10,500 signatures προκειμένου να αντικαταστήσουν την Saldaña. Η κόρη μαλιστα στης Simone, Simone Kelly, λέει ότι η οικογένεια είναι προσβεβλημένη από την επιλογή τουλάχιστον εμφανισιακά. «Η ομορφιά δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Η μητέρα μου μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που της έλεγε πως η μύτη της είναι πολύ φαρδιά, το δέρμα της πολύ μάυρο. Η Saldaña είναι Πουερτορικανή και Δομινικανή. Είναι Latina. Δεν είναι αρκετά μαύρη. Χρειάζεται προσθετη μύτη και μπογιά στο σώμα εκτός από τις προσθήκες το υπόλοιπο πρόσωπο και την περούκα».

Η ίδια η ηθοποιός λέει: «Αυτό που με κρατά προσηλωμένη και με προστατεύει από το να πληγωθώ από όλα αυτά τα σχόλια είναι ότι το κάνω για τις αδερφές μου, τους αδερφούς μου και δεν με νοιάζει ποιος μου λέει αν είμαι έτσι ή αλλιώς. Εγώ ξέρω ποια είμαι και τι σημαίνει για μένα η Nina Simone».

Διαβάστε ακόμη:

Mila Kunis: Τα μυστικά της τέλειας επιδερμίδας της

Αυτές είναι οι πιο διάσημες στριπτιζέζ του Hollywood