Ποιος διάσημος σταρ έκλεβε αλκοόλ από την εκκλησία όταν ήταν μικρός;

Ποιος διάσημος σταρ έκλεβε αλκοόλ από την εκκλησία όταν ήταν μικρός;

Η μανία του αυτή έγινε αιτία να τον διώξουν από το κατηχητικό

Και ενώ ο διάσημος ηθοποιός θέλει να επικεντρωθούμε στη δουλειά του και στη σχέση του με την uber stylish κορούλα του, αντ' αυτού μια άλλη ιστορί που βγήκε στο φως της δημοσιότητας από το παρελθόν, μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

O λόγος για τον Tom Cruise και την αποβολή του από το κατηχητικό τη δεκαετία του '70. Ο Tom δεν ήταν και το καλύτερο παιδί. Έμπαινε και έκλεβε αλκοόλ και κάπνιζε τσιγάρα κρυφά στο ιερό. Υποτίθεται ότι τότε ήθελε να γίνει ιερέας. Τι σόι ιερέας θα γινόταν το παιδί που έκλεβε μπύρες από τους Καθολικούς ιερείς δασκάλους του. Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν διάφορα περιστατικά. με τον κολλητό του έκλεψε 6 μπουκάλια. Έσπασαν 4 αλλά έμειναν 2, αρκετά για να μεθύσουν και να τους βρουν τρεκλίζοντας. Το σχολείο έστειλε επιστολές στους γονείς τους λέγοντας ότι τους αγαπούν μεν αλλά δεν τους δέχονται ξανά.

FFN RockofAges KMFF 060812 9169152

Πάτερας Ric Schneider : «Ο Tom ήταν ο κλασικός έφηβος. Μονίμως κολλημένος. Του δίναμε να κάνει IQ test, και ίσα που το περνούσε. Η βάση ήταν 110, έπιανε ακριβώς110».

Ο τότε κολλητός του Shane Dempler: «Προέρχεται από αυστηρά καθολικό περιβάλλον. Πηγαίναμε στη Λειτουργεία, καθόμασταν στο παρεκκλήσι και ακούγαμε ιστορίες από τους ιερείς. Μας άρεσε πολύ. Θεωρούσαμε τους ιερείς προνομιούχους του lifestyle και θέλαμε να γίνουμε κι εμείς αλλά μάλλον ήμασταν πολύ μικροί για να ξέρουμε τι μας γίνεται».

Καθηγητής Salvio Russo: «Δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο σαν παιδί. Όλοι πιστεύαμε πως δεν θα τα καταφέρει στη ζωή του. Το μόνο ενδιαφέρον σε κείνον ήταν αυτό το αστραφτερό χαμόγελο».

Διαβάστε ακόμη:

«Xρειάζομαι έναν άντρα να μου… κατουράει τον κήπο!» Ποια star το δήλωσε;

Δείτε ποιοι είναι οι πιο καλοπληρωμένοι star του Hollywood