Κim Kardashian: O παρ'ολίγον κίνδυνος για αποβολή και η προειδοποίηση του γιατρού της

Κim Kardashian: O παρ'ολίγον κίνδυνος για αποβολή και η προειδοποίηση του γιατρού της

Tι συνέβη στη μέλλουσα μαμά;

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν απορήσει με την καθημερινότητα της μέλλουσας μαμάς Kim. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμά της περιλαμβάνει πολλά ταξίδια, εκ των οποίων τα περισσότερα από αυτά είναι υπερατλαντικά και πολλές ώρες προπόνησης στο γυμναστήριο. Πολλοί ήταν αυτοί που της είχαν τονίσει ότι αυτή η καθημερινότητα δε συνάδει με αυτή μιας τυπικής μέλλουσας μανούλας.


Η Kim αυτή τη φορά μάλλον το συνειδητοποίησε, αφού ο γιατρός της ήταν ιδιαίτερα αυστηρός μαζί της. Τι συνέβη;


Η Κim βρέθηκε στο Παρίσι, την Κυριακή, για να παρακολουθήσει από κοντά το show του Givenchy. Η παραμονή της στην Πόλη του Φωτός διήρκησε λίγες μέρες, αφού την Τρίτη το βράδυ η star είχε ήδη προσγειωθεί στο Los Angeles. Το πρόβλημα είναι ότι η Kardashian καθ'όλη τη διάρκεια της πτήσης ένιωθε έντονους πόνους και αδιαθεσία. Η ίδια πανικοβλήθηκε και με το που πάτησε το πόδι της στο LA, επισκέφτηκε το γιατρό της. Ο φόβος της αποβολής ήταν πάρα πολύ μεγάλος. Ευτυχώς, το σοκ πέρασε, αφού ο γυναικολόγος της την πληροφόρησε ότι το μωρό είναι υγιές.


Παρόλα αυτά της τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσει τα πολλά ταξίδια. Η τόση κούραση και το φορτωμένο πρόγραμμα σίγουρα δεν κάνει καλό, ούτε στην ίδια αλλά ούτε και στο μωρό. Επιπλέον, της επισήμανε ότι δεν είναι φυσιολογικό να γυμνάζεται 7 (!) φορές την εβδομάδα. Η Κim είχε προσλάβει τη διάσημη personal trainer Tracy Anderson καθώς και έναν ειδικευμένο σε έγκυες γυμναστή, να την προπονούν καθημερινά. Ούτε πρωταθλήτρια να ήταν! Τέρμα οι υπερβολές και αυτή τη φορά ελπίζουμε να το κατάλαβε η αγαπητή Kim ότι δεν είναι να παίζεις με τέτοια θέματα!

Διαβάστε ακόμα:

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!

Τα παπούτσια του Kanye West κοστίζουν όσο ένα σπίτι

Οι αδελφές Kardashian ετοιμάζουν σειρά μακιγιάζ