Sarah Jessica Parker: «Τέλος τα ψηλοτάκουνα για μένα»

Γωγώ Φούντα
Sarah Jessica Parker: «Τέλος τα ψηλοτάκουνα για μένα»

Να την πιστέψουμε;

Είναι διάσημη, εκτός φυσικά από το λατρεμένο σήριαλ των γυναικών Sex & The City, για το αψεγάδιαστο στιλ της αλλά και την λατρεία της στα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Ο λόγος για τη Sarah Jessica Parker, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της έκανε μία δήλωση σοκ η οποία συντάραξε τον... ήρεμο κόσμο της μόδας!

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι δεν θα ξαναφορέσει ψηλοτάκουνα παπούτσια ποτέ ξανά! «Για 10 ολόκληρα χρόνια φορούσα καθημερινά ψηλοτάκουνα και δούλευα πάνω σε αυτά τουλάχιστον 18 ώρες την μέρα! Φόρεσα υπέροχα παπούτσια, κάποια πιο βολικά και κάποια εντελώς άβολα, αλλά δεν παραπονέθηκα ποτέ! Ωστόσο μία περίοδο, αναγκάστηκα να φορέσω παπούτσια συγκεκριμένης μάρκας των οποίων ο πάτος δεν είναι δερμάτινος αλλά πλαστικός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στραμπουλήξω τον αστράγαλό μου αρκετές φορές. Πήγα λοιπόν στο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι τα πόδια μου κάνουν πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνουν και πως έχω καταφέρει να δημιουργήσω ακόμα και... κόκαλα! Είναι κάπως οξύμωρο όλο αυτό, επειδή είχα πάντα πολύ ανθεκτικά πόδια αλλά ακόμη κι αυτά κάποια στιγμή διαμαρτυρήθηκαν», είπε η αγαπημένη SJP.

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά τα εννοεί και αν όντως θα τα εφαρμόσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια το στιλ της έχει γίνει πολύ πιο απλό καθώς προτιμά πολύ πιο συχνά φλατ παπούτσια και τζιν παντελόνια για τις καθημερινές της εμφανίσεις. Μάλλον ήρθε η ώρα να δώσει τη σκυτάλη στις δύο δίδυμες κορούλες της Tabitha και Marion οι οποίες ήδη βαδίζουν στα, στιλιστικά, χνάρια της διάσημης μαμάς τους!

Διαβάστε επίσης:

H Sarah Jessica Parker θύμα του photoshop

Πλανήτης μόδα: αυτές οι κυρίες είναι τα μεγαλύτερα fashion icons του κόσμου

Τα πιο καλοντυμένα κοριτσάκια, είναι τα δίδυμα της Sarah Jessica Parker (photos)