H Courteney Cox το παράκανε με το botox

H Courteney Cox το παράκανε με το botox

Δείτε πώς ήταν και πώς έγινε

Μια ματιά στη φωτογραφία της διάσημης και αγαπημένης ηθοποιού αρκεί για να καταλάβουμε τι συμβαίνει στο πρόσωπό της. Η διάσημη κολλητή της Jennifer Aniston από τα φιλαράκια δεν έχει καλή σχέση με το χρόνο.

Πάει καιρός που είχαμε καταλάβει την αδυναμία της στις αισθητικές επεμβάσεις όμωςοι τελευταίες εικόνες της φωνάζουν πως το έχει παρακάνει. Τα fillers στα μάγουλά της ξεχωρίζουν δραματικά και κάνουν τα ζυγωματικά της να φαίνονται αφύσικα. Εκτός από τις φανερά μειωμένες λεπτές γραμμές στα μάτια εντύπωση μας κάνει πού έχουν εξαφανιστεί οι ρυτίδες έκφρασης χαμόγελου γύρω από το στόμα. Θα ψάχνουν το δρόμο στην επιφάνεια πνιγμένες στο μπότοξ, φαίνεται...

Η Courteney Cox είναι αναμφισβήτητα μια πολύ ωραία γυναίκα. Σίγουρα ακόμη και οι πιο ευλογημένες από τη φύση αισθάνονται άβολα και ανασφαλείς κάτω από τα συνεχώς έτοιμα φλας των φωτογράφων. Καμιά φορά όμως η φυσιολογική πάροδος του χρόνου, είναι πολύ πιο σέξι και γοητευτική από ένα ασυνήθιστα πρησμένο και ψυχρό πρόσωπο. Δείτε μια μικρή φωτογραφική αναδρομή στο πώς ήταν και πώς έγινε... και θα καταλάβετε.

Διαβάστε ακόμη:

Gwyneth Paltrow: «Έχω γύρω στα 50 αρώματα στο σπίτι»

Ποια star βγήκε, πάλι, με βρώμικα ρούχα;