H Κim Kardashian έκανε θεραπεία προσώπου με το ίδιο της το αίμα! (photos)

H Κim Kardashian έκανε θεραπεία προσώπου με το ίδιο της το αίμα! (photos)

Φωτό που σοκάρουν

Κυριακή βράδυ και οι τηλεθεατές του reality show Kourtney and Kim Take Miami, όπου η Kim Kardashian πρωταγωνιστεί, έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας το πρόσωπο της όμορφης Kim, μέσα στα αίματα. Πραγματικά οι σκηνές, αλλά και οι λήψεις είναι σα να βγήκαν από ταινία τρόμου. Τι συνέβη;


Eίναι γνωστό ότι η Kim, αγαπάει να δοκιμάζει κάθετι καινούριο στην κοσμητική. Θεραπείες σώματος, προσώπου, σε όλα είναι ανοικτή. «Λατρεύω να δοκιμάζω καινούριες μεθόδους, οι οποίες με βοηθούν να δείχνω και να νιώθω νέα», δήλωσε. Είπε, λοιπόν, να δοκιμάσει μια θεραπεία προσώπου, κατά την οποία οι γιατροί χρησιμοποιούν το ίδιο το αίμα της για να βελτιώσουν την όψη και την υφή της επιδερμίδας της.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Παίρνουν αίμα από το χέρι της, το τοποθετούν σε ένα ειδικό μηχάνημα το οποίο αφαιρεί τα αιμοπετάλια και έπειτα χρησιμοποιούν 9 πολύ λεπτές βελόνες, με τις οποίες βελονίζουν το πρόσωπό της, εισχωρώντας το αίμα σε αυτό. Ο πόνος είναι έντονος από τους συνεχόμενους βελονισμούς. Στο τέλος, της εφαρμόζουν παγοκύστες στο πρόσωπο. Να σημειωθεί ότι το πλάσμα από το αίμα, εκχυλίζεται και χρησιμοποιείται στην μη-επεμβατική διαδικασία, με σκοπό την ανανέωση του δέρματος.

Ο στενός φίλος της Kim, Jonathan Cheban, ο οποίος ήταν μπροστά στη διαδικασία, έπαθε ένα μικρό σοκ. Η ίδια η star, δήλωσε:« Ω, Θεέ μου, αν είναι να νιώθω έτσι, ποτέ δε θα επιχειρήσω να κάνω lifting. Σοκ!»


Δεν ήξερες, δε ρώταγες αγαπητή Kim; Οι φωτό κάνουν το γύρο του διαδικτύου και τα σχόλια είναι ποικίλα. Δείτε τις στη gallery.

Διαβάστε ακόμα

Κim Kardashian: O παρ'ολίγον κίνδυνος για αποβολή και η προειδοποίηση του γιατρού της

Kim Kardashian: Της επιτίθεται τώρα και η... PETA

Κim Kardashian- Kanye West: Φωτογραφίζονται... ολόγυμνοι για γνωστό περιοδικό (photo)