Σκάνδαλο Hollywood: αυτές οι διάσημες πρωταγωνίστριες ήταν πρώην πόρνες (;)

Σκάνδαλο Hollywood: αυτές οι διάσημες πρωταγωνίστριες ήταν πρώην πόρνες (;)

Δείτε ποιες κινδυνεύουν να καταστραφούν εάν το σκάνδαλο αυτό βγει αληθινό.

Τις έχουμε γνωρίσει ως πρωταγωνίστριες του Hollywood, ονόματα τεράστια που όχι μόνο συνοδεύουν αλλά και προηγούνται της υποκριτικής τους ικανότητας, γυναίκες λαμπερές, πανέμορφες και όπως διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες έτοιμες για όλα.


Μπορεί τα διάσημα κορίτσια να θεωρούνται υπεράνω πάσης υποψίας, ένα νέο σκάνδαλο όμως προερχόμενο από άτομο μπλεγμένο στη διεθνή showbiz απειλεί να βλάψει τη ζωή και την υπόληψη όλων αυτών που θαυμάζουμε καθημερινά στα γυαλιστερά εξώφυλλα των περιοδικών. Κανείς δε γνωρίζει εάν τα παρακάτω είναι η ακριβής πραγματικότητα ή κάποια οργανωμένη πλεκτάνη ενός μισογύνη που θέλει να εκδικηθεί τις μεγάλες πρωταγωνίστριες του κινηματογράφου, αυτό που είναι όμως σίγουρο είναι πως οι εν λόγω κυρίες πρόκειται να χάσουν τον ύπνο τους για αρκετό καιρό μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Σύμφωνα με το άτομο το οποίο κρύβεται πίσω από το νέο σκάνδαλο, οι διάσημες star που ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας τους πόρνες πολυτελείας είναι οι παρακάτω:

  • Marilyn Monroe: κέρδιζε $500 τη μέρα για να συνοδεύει παραγωγούς και σκηνοθέτες, ενώ υπάρχουν πορνό ταινίες της ακόμα και στο διαδίκτυο.
  • Kim Novak: ένας πράκτορας του FBI υποστηρίζει πως τη συνέλαβε για πορνεία στο Σικάγο, λίγο πριν γίνει διάσημη.
  • Sharon Stone: εάν σας εντυπωσίασε στο Βασικό Ένστικτο, ο πληροφοριότης που έχει κάνει άνω κάτω το Hollywood μας πληροφορεί πως η εν λόγω κυρία ζητούσε $1000 τη μέρα για να συνοδεύει κυρίους. Μάλιστα, ο Michael Douglas τη θεώρησε τόσο ψυχρή που σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα επιδόθηκε σε πραγματικό σεξ μαζί της στην περιβόητη ερωτική σκηνή προκειμένου να την κάνει να αποδόσει τα μέγιστα. Από τότε η ταρίφα της δεκαπλασιάστηκε.
  • Catherine Zeta Jones: Η αριστοκρατικής ομορφιάς ουαλή έχει συνοδέψει με την αμοιβή των $10,000 των πρίγκιπα της Ουαλίας, ενώ πριν γνωρίσει τον Michael Douglas δούλευε ως πόρνη στο Las Vegas.
  • Salma Hayek: μπορεί σήμερα να είναι σύζυγος ενός από τους πιο δυνατούς επιχειρηματίες, παλαιότερα όμως το όνομά της ήταν συνεδεμένο με πορνεία και βρώμικα κυκλώματα.

Εάν όλα αυτά αληθεύουν, τότε οι παραπάνω κυρίες αλλά και πολλές ακόμα (Denise Richards, Sophia Lauren, Shannen Doherty, Gilian Anderson, Halle Berry και άλλες), έχουν υπογράψει την καταδίκη τους. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις εξελίξεις που αναμένονται από τα σκανδαλοθηρικά έντυπα πώς και πώς!

Διαβάστε επίσης:

«Η Angelina Jolie μοιάζει με δαίμονα»: Ποια διάσημη φίλη της Aniston το δήλωσε;

Ποιο διάσημο ζευγάρι του Hollywood ξεπούλησε το κρασί που κυκλοφόρησε σε δευτερόλεπτα

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε βήμα-βήμα, τα υπέροχα μαλλιά της Jennifer Aniston!