Ποια διάσημη, μανιακή με τις δίαιτες μαμά, μαθαίνει στα παιδιά της πώς να… «λιμοκτονούν»;

Ποια διάσημη, μανιακή με τις δίαιτες μαμά, μαθαίνει στα παιδιά της πώς να… «λιμοκτονούν»;

Τι άλλο θα ακούσουμε

Το ότι οι περισσότερες star του πλανήτη Hollywood, είναι εθισμένες στις δίαιτες το γνωρίζουμε. Το πόσο αντίθετοι με αυτό είμαστε σας το έχουμε τονίσει άπειρες φορές. Μην ακολουθείτε ποτέ εξαντλητικές δίαιτες. Σωστή διατροφή και μέτρο, είναι η λύση για υγιές και όμορφο σώμα.

Ποια διάσημη, λοιπόν, δήλωσε ότι στερείται τροφές και μαθαίνει και στην οικογένειά της να ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα με αυτήν; Μπορεί να μην το περιμένατε, διότι δεν την είχαμε για άμυαλη, αλλά είναι η Gwyneth Paltrow. Η όμορφη ξανθιά δήλωσε ότι ανάγκαζε το σύζυγο και τα παιδιά της να ακολουθούν το πρόγραμμά της. Προσπαθούσα να στερούμαστε όσο γίνεται τους υδατάνθρακες. «Αποφεύγαμε το ψωμί, τα μακαρόνια, το λευκό ρύζι. Μερικές φορές φτάναμε στο σημείο να νιώθουμε αυτή την άσχημη αίσθηση της πείνας για να διατηρηθούμε αδύνατοι!» Τι άλλο θα ακούσουμε.

Όλα αυτά φυσικά τα περιόρισε η Gwyneth, όταν πριν δύο χρόνια, είχε έντονους πόνους στο κεφάλι και λιποθυμικές τάσεις. Ο γιατρός τη συμβούλεψε να έχει ένα πιο υγιές πρόγραμμα διατροφής. Ευτυχώς να πούμε εμείς!

Διαβάστε ακόμα

Gwyneth Paltrow: «Έχω γύρω στα 50 αρώματα στο σπίτι»

Για ποια εμφάνισή της η Gwyneth Paltrow δήλωσε «Έπρεπε να έχω φορέσει σουτιέν»;

Γιατί αποχωρεί η Gwyneth Paltrow από την ηθοποιία;