Adele: Τραγουδάει σε γάμους και παίρνει 149.000 $ το... λεπτό!

Γωγώ Φούντα
Adele: Τραγουδάει σε γάμους και παίρνει 149.000 $ το... λεπτό!

Έτσι χτίζονται οι περιουσίες!

Ας υποθέσουμε ότι παντρεύεστε και έχετε έναν και μόνο καημό: Να τραγουδήσει η Adele στο γλέντι του γάμου σας! Εμείς είμαστε εδώ λοιπόν, για να σας λύσουμε όλες τις απορίες και κυρίως να σας πληροφορήσουμε για την αμοιβή της.

Μία πλούσια κυρία του επιχειρηματικού κόσμου λοιπόν, η Vivian Imerman, αποφάσισε, μιας και η κορούλα της παντρεύεται, να προσλάβει την βρετανή τραγουδίστρια προκειμένου να τραγουδήσει στο γάμο, και φυσικά να συζητηθεί σε όλα τα κοσμικά πηγαδάκια!

Έμεινε όμως με τη χαρά, διότι η Adele, δηλαδή οι άνθρωποι γύρω από αυτή, ζήτησαν ούτε λίγο ούτε πολύ, 149.000 δολάρια.... το λεπτό! Η κυρία Imerman λοιπόν, αφού έπαθε πολλαπλά εγκεφαλικά, αποφάσισε ότι δεν είναι και τόσο απαραίτητη η Adele για το γάμο της κόρης της, και είπε να βολευτεί με κάτι λιγότερο διεθνές και σίγουρα πιο οικονομικό.

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι κανένας Έλληνας δεν θα διέθετε ένα τέτοιο ποσό και μάλιστα για γαμήλιο γλέντι. Όχι γιατί δεν θα είχε τα χρήματα, αλλά γιατί πολύ απλά η Adele δεν τραγουδάει... δημοτικά!

Διαβάστε επίσης:

Ημέρα της Γυναίκας: Αυτές είναι οι γυναίκες-πρότυπα που μας ενέπνευσαν μέσα στη χρονιά!

Aναγνωρίζετε το παχουλό κορίτσι που σήμερα είναι ντίβα της μουσικής;

Για ποιον άντρα έκανε τατουάζ η Adele;