Όχι ένας, αλλά δύο γάμοι για την Jennifer Aniston! Tι συμβαίνει;

Όχι ένας, αλλά δύο γάμοι για την Jennifer Aniston! Tι συμβαίνει;

Ένας ίσον κανένας δηλαδή;

Πολύς λόγος έχει γίνει για τον πολυαναμενόμενο γάμο της Jennifer Aniston. Πότε θα παντρευτεί; Θα καλέσει τα ίδια άτομα με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt; Θα παντρευτούν την ίδια μέρα; Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις καλούν να απαντούν καθημερινά οι ξένοι reporters.


Έλα όμως που η όμορφη Jen είπε πάλι να τους ταράξει τα νερά, μιας και για την ηθοποιό ένας γάμος ίσον κανένας. Θέλει να τον βιώσει όσο δεν πάει και για αυτό αποφάσισε να κάνει δύο γάμους! Και εκεί που λέγαμε ότι θέλει να κρυφτεί από τους paparazzi και πως ο γάμος της θα είναι μυστικός, να σου και θα δοκιμάσει την τύχη της να κάνει δύο... κρυφούς γάμους! Λέγεται ότι θα προσπαθήσουν να διοργανώσουν ένα γάμο στο L.A και έναν στη Νέα Υόρκη. Λεφτά να υπάρχουν... να ξοδεύονται! Τώρα αν δεν τα καταφέρουν, θα διοργανώσουν δύο εξίσου λαμπερά πάρτι και στα δύο μέρη. Η Jen θέλει ο γάμος της να είναι παραδοσιακός και λιτός. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά με αυτόν το γάμο που τόσο πολύ πια έχει απασχολήσει τα μέσα.


Το σίγουρο είναι ότι το ζεύγος θα κάνει το δρομολόγιο L.A – Νew York, κάτι σαν Ομόνοια – Σύνταγμα. Ο Justin λατρεύει τη Νέα Υόρκη και θέλει να περνάνε και εκεί αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί με συγγενείς του. Για να δούμε...

Διαβάστε ακόμα

Από το παρελθόν στο παρόν: Η Jennifer Aniston αποθεώνει το little black dress!

«Η Angelina Jolie μοιάζει με δαίμονα»: Ποια διάσημη φίλη της Aniston το δήλωσε;

Μάθετε πώς θα αποκτήσετε βήμα-βήμα, τα υπέροχα μαλλιά της Jennifer Aniston!