O Ryan Gosling παρατάει τον κινηματογράφο;

Γωγώ Φούντα
O Ryan Gosling παρατάει τον κινηματογράφο;

Και όλα αυτά επειδή σιχάθηκε τον εαυτό του!

Μπορεί εμείς οι κοινές θνητές να λατρεύουμε τον Ryan Gosling και να μη χορταίνουμε να τον βλέπουμε και φυσικά με βαριά καρδιά να έχουμε δεχτεί τη σχέση του με την Eva Mendes, αλλά υπάρχει και κάποιος που κυριολεκτικά τον έχει σιχαθεί!

Αυτός ο κάποιος λοιπόν, δεν είναι άλλος από τον ίδιο του τον εαυτό, μιας και ο διάσημος ηθοποιός θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την υποκριτική και κυρίως από τον... Ryan!

«Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνω ένα διάλειμμα προκειμένου να συνειδητοποιήσω τι είναι αυτό που κάνω και γιατί το κάνω. Θα είναι καλό για μένα πιστεύω. Xρειάζομαι ένα διάλειμμα από τον εαυτό μου και πιστεύω ότι το χρειάζεται και το κοινό. Για να είμαι ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ακριβώς τι κάνω. Ή θα πρέπει να βρω μία ισορροπία ή να αποτραβηχτώ για ένα διάστημα».

Για όσες τις έπιασε ήδη απελπισία λόγω του μελλοντικού εξαφανισμού του Ryan, σας πληροφορούμε ότι θα τον απολαύσουμε σε λίγο καιρό σε ακόμη μία ταινία με τίτλο The Place Beyond the Pines και μάλιστα στο πλευρό της καλής του Eva.

Eίναι κι αυτό μια παρηγοριά...

Διαβάστε επίσης:

Ποια celebrity του Hollywood επισκέφτηκε sex shop και αγόρασε εσώρουχα και ένα κρανίο

Τα άγνωστα ταλέντα των σταρ!

Ποια διάσημη ηθοποιός του Hollywood αυνανίζεται και σκέφτεται τον Ryan Gosling;