Ποια διάσημη ηθοποιός έκανε piercing στα... μάγουλα;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη ηθοποιός έκανε piercing στα... μάγουλα;

Ένα ιδιαίτερο piercing από ένα... ιδιαίτερο κορίτσι!

Είναι διάσημη, όχι μόνο για τις ταινίες της και γενικότερα για τα επαγγελματικά της κατορθώματα, αλλά κυρίως επειδή διεκδικεί επάξια τον τίτλο της διαδόχου της Lindsay Lohan σε σχέση πάντα με την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά και τις καταχρήσεις.

Ο λόγος φυσικά για την Amanda Bynes, η οποία μετά τις αλεπάλληλες συλλήψεις της, την κατανάλωση ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους και την περιφορά της σε δρόμους και μαγαζιά όπως την γέννησε η μαμά της, έκανε και κάτι νέο το οποίο, αν λάβουμε υπόψη μας τον πρότερο βίο της, δεν περιμέναμε ότι θα ήταν κάτι φυσιολογικό.

Συγκεκριμένα, η 27χρονη παλαβή star έκανε piercing το οποίο φυσικά φρόντισε να δείξει στους θαυμαστές της ανεβάζοντας τη φωτογραφία της στο Twitter. To θέμα στην προκειμένη, δεν είναι ότι έκανε piercing, που ίσως να είναι και ό,τι πιο φυσιολογικό έχει κάνει μέχρι στιγμής, αλλά σε ποιο σημείο το έκανε, που δεν είναι άλλο από τα δύο της... μάγουλα!

Μπορεί σαν αποτέλεσμα, να μην φαίνεται άσχημο, αλλά δεν θέλουμε ούτε να σκεφτούμε πόσο μπορεί να πόνεσε. Πάντως σύμφωνα με την ίδια, έχει πάρει τη ζωή της λίγο πιο σοβαρά και κάνει προσπάθειες για να επανέλθει σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς.

Της το ευχόμαστε ολόψυχα!

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη αποκάλεσε τον Jay-Z άσχημο στο Twitter της;

Σε ποια νεαρή star έκαναν έξωση επειδή κάπνιζε... μαριχουάνα;

Ποια star άρχισε να τρέχει ολόγυμνη σε ινστιτούτο ενώ έκανε σολάριουμ;