Ποιος σέξι ηθοποιός απέρριψε τις προτάσεις της Lindsay Lohan για... sex;

Γωγώ Φούντα
Ποιος σέξι ηθοποιός απέρριψε τις προτάσεις της Lindsay Lohan για... sex;

Παρόλο που εκείνη τον «μάρκαρε» στενά;

Μπορεί να μην δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίζει να μιλήσει πάντα έχει κάτι ενδιαφέρον και πιπεράτο να πει! Ο λόγος για τον James Franco, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern στο πλαίσιο προώθησης της νέας του ταινίας Oz the Great and Powerful.

Ανάμεσα σε πολλά και ενδιαφέροντα, ο σέξι ηθοποιός σχολίασε και μία είδηση η οποία αποκαλύφθηκε χωρίς ο ίδιος να έχει πει απολύτως τίποτα! Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη... χυλόπιτα που είχε κάποτε δώσει στην Lindsay Lohan: «Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να το περηφανευτώ και δεν έχω ιδέα πώς τελικά μαθεύτηκε αυτό! Η αλήθεια είναι ότι εκείνη με πλησίασε για να κάνουμε sex, αλλά είχε τόσα θέματα εκείνο τον καιρό που δεν ήθελα να περιπλέξω τα πράγματα. Ήμασταν άλλωστε φίλοι και σε καμία περίπωση δεν ήθελα να χαλάσει αυτό».

Εκτός από την LiLo η κουβέντα κάποια στιγμή πήγε και σε μία ακόμη star, όχι τόσο ιδιαίτερη όσο η Lindsay αλλά σίγουρα πιο μισητή! Φυσικά αναφερόμαστε στην Anne Hathaway, με την οποία ο διάσημος ηθοποιός παρουσίασε την τελετή των βραβείων Oscar το 2011, συγκεντρώνοντας μερικές από τις χειρότερες κριτικές όλων των εποχών! Ο Stern φυσικά δεν έχασε χρόνο και είπε: «Όλοι μισούν την Anne Hathaway και ομολογώ ότι είμαι ένας από αυτούς. Την θεωρώ εντελώς ψεύτικη, και πιστεύω ότι ακόμα και στη ζωή της υποκρίνεται! Πάντως πιστεύω ότι έχει πλάκα όλο αυτό, επειδή είναι πραγματικά καλή ηθοποιός».

Ο Franco από την πλευρά του, έσπευσε να υπερασπιστεί, κάπως, την παλιά του συνεργάτιδα: «Μπορείς να έχεις την άποψή σου όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, αλλά πρέπει να σου πω ότι η σχέση μας μετά τα Oscar αποκαταστάθηκε. Οι κριτικές ήταν πολύ κακές και όλα μας έφταιγαν. Δεν λέω ότι ο ένας κατηγορούσε τον άλλο, αλλά κάναμε να μιλήσουμε για αρκετά μεγάλο διάστημα. Πλέον οι σχέσεις μας είναι καλές και παρακαλώ να σημειωθεί αυτό», πρόσθεσε ο ηθοποιός με χιούμορ.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος διάσημος ηθοποιός του Hollywood πόζαρε σε περιοδικό ντυμένος γυναίκα;

Γιατί η Anne Hathaway κλαίει με μαύρο δάκρυ;

Δείτε σε τι κατάσταση επέστρεψε η Lindsay Lohan το πανάκριβο αυτό φόρεμα!